US Open

Simona Halep ajunge in turul 3 la US Open

Calificare fara probleme pentru Simona Halep in turul 3 la US Open, turneul de Mare Slem care se desfasoara in aceste zile la New York.

Halep a intalnit-o pe Kateryna Bondarenko din Ucraina in al doilea meci programat pe arena Arthur Ashe, cea mai mare de la Flushing Meadows, si s-a impus categoric in doua seturic, cu 6-3, 6-4.

Cu lectiile foarte bine facute impreuna cu antrenorul sau Darren Cahill, Halep a inceput in forta cu un break. Jucatoarea noastra a condus cu 2-0, inainte sa-si piarda prima si singura data serviciul.

Bondarenko a egalat la doi, dar Halep nu i-a permis sa treaca la conducere si a inclinat din nou balanta in favoarea sa cu un nou break, pentru ca apoi sa se distanteze la 4-2.

In stil de mare campioana, Halep a inchis primul set pe serviciul advers (6-3), nelasandu-i lui Bondarenko speranta unui break al revenirii.

Setul al doilea a fost mai echilibrat si jucatoarea din Ucraina s-a agatat de fiecare minge, spre nemultumirea Simonei Halep.

Primele semne de nervozitate si-au facut loc in gesturile numarului doi mondial, dar Halep a mentinut o presiune constanta asupra adversarei.

Aceasta a dat rezultate si Bondarenko a cedat in cele din urma, pierzandu-si la zero game-ul supravietuirii la 5-4 pentru Halep.

Simona Halep va juca in turul 3, acolo unde a ajuns si in 2014, cu invingatoarea dintre japoneza Kurumi Nara si americanca Shelby Rogers.



Simona Halep ajunge in turul 3 la US Open