US Open

Simona Halep: "A fost cel mai bun meci pe care l-am facut impotriva Serenei"

Simona Halep a declarat dupa infrangerea suferita, miercuri noapte, in fata liderei mondiale in sferturile de la US Open ca acesta a fost cel mai bun meci pe care l-a facut impotriva americancei din cele noua jucate pana acum.

“A fost greu, dar cred ca acesta a fost cel mai bun meci pe care l-am facut vreodata impotriva ei. Am simtit ca sunt aproape si ca am sanse sa castig. Cred ca jocul meu a fost destul de bun, insa m-as putea descurca mai bine in anumite situatii”, a spus Halep dupa meciul de 2 ore si 14 minute.

Halep a recunoscut cu sportivitate superioritate adversarei si s-a declarat dezamagita ca nu a profitat de numeroasele erori nefortate comise de Serena (50 la numar).

“Nivelul a fost destul de inalt si sunt multumita de cum am luptat pan ala final. Serena este cea mai buna jucatoare din lume, iar pe acest teren joaca foarte bine, se vede ca este acasa si ca are incredere”, a adaugat jucatoarea noastra.Simona Halep: "A fost cel mai bun meci pe care l-am facut impotriva Serenei"