US Open

Serena Williams o razbuna pe Simona Halep la US Open: “Dorinta nu s-a dus de tot”

Sursă foto: twitter.com/usopen

Fosta lidera mondiala Serena Williams s-a calificat, duminica noapte, in sferturile de finala ale turneului de Mare Slem gazduit de New York.

Cotata cu sansa a 17-a la castigarea pentru prima data dupa patru ani a US Open, Serena a dispus in trei seturi de Kaia Kanepi din Estonia, cu 6-0, 4-6, 6-3.

Aceeasi Kanepi care in primul tur i-a cam dat cu terenul in cap Simonei Halep, trimitand-o pe lidera mondiala acasa dupa un singur meci.

Ajunsa la 36 ani, Serena Williams a vorbit la finalul meciului despre dorinta de a performa in circuit.

“Acea dorinta n-a disparut de tot si nu cred ca se putea duce complet. Dorinta mea de a concura si de a castiga a ramas la un nivel incredibil de inalt”, a spus Serena.

Aceasta se gandeste chiar la castigarea turneului si nu ascunde acest lucru.

“Ar fi minunat sa castig un Mare Slem avand o fiica, dar e in continuare mult de munca pentru aceasta. Trebuie sa muncesti mult pentru a castiga astfel de turnee, iar eu sunt abia la al treilea de la revenire. Voi continua sa joc si sa vad ce se intampla”, a mai declarat Serena.

Pentru un loc in sferturile de finala Serena Williams o va intalni pe Karolina Pliskova intr-un duel al jucatoarelor care servesc multi asi pe meci.

Serena a servit nu mai putin de 18 contra lui Kanepi.



Serena Williams o razbuna pe Simona Halep la US Open: “Dorinta nu s-a dus de tot”