US Open

Serena Williams continua visul american la US Open

Sursă foto: https://twitter.com/WTA/

Fosta lidera mondiala Serena Williams s-a calificat in turul 3 la US Open, ultimul turneu dintr-o cariera fabuloasa.

Serena Williams a eliminat-o in turul secund pe Anett Kontaveit, a doua favorita a turneului, cu 7-6 (4), 2-6, 6-2, dupa doua ore si 29 de minute.

In turul urmator, Serena Williams o va intalni pe Ajla Tomljanovic din Australia, locul 46 mondial.

"Nu am nimic de pierdut. Iubesc aceasta multime de oameni. Vom vedea ce se va intampla in continuare. Inca sunt o jucatoare buna si asta fac cel mai bine. Imi plac provocarile. Inca din 1999 am un X pe spatele meu", a declarat Serena Williams dupa victoria cu Anett Kontaveit.

"Nu am jucat prea multe meciuri in ultima perioada, dar m-am antrenat destul de bine. Jocul meu s-a adunat in ultimele partide", a mai spus Serena.

Printre cei care au aplaudat-o in picioare pe Serena s-a numarat, miercuri noapte, si Tiger Woods, legendarul jucator de golf.

Serena Williams cauta titlul major cu numarul 24 la ultimul turneu din cariera. Ar fi cu adevarat fabulos sa-si incheie cariera cu trofeul de la US Open, unde s-a mai impus de sase ori in cariera.

Pana la partida din turul 3 la simplu, Serena revine pe teren joi alaturi de Venus Williams pentru confruntarea cu Lucie Hradecka si Linda Noskova din competitia de dublu.

Surorile Williams au castigat de doua ori in cariera US Open la dublu.



Serena Williams continua visul american la US Open