US Open

Serena Williams continua la US Open. Nou record de spectatori

Sursă foto: https://www.facebook.com/usopentennis

Arena Arthur Ashe a fost luata cu asalt de spectatorii dornici sa o mai vada cel putin o data pe Serena Williams in actiune.

Aflata la ultimul turneu din cariera, jucatoarea americana in varsta de 40 de ani nu a inselat asteptarile si s-a impus in partida disputata contra Dankai Kovinic din Muntenegru, cu 6-3, 6-3.

La partida de luni noapte a fost stabilit un nou record de spectatori la US Open: 29.402 fani in tribune!

Printre acestia s-au numarat si celebritati din sport, showbiz si chiar politic precum Mike Tyson, Lindsey Vonn, Hugh Jackman, Queen Latifah sau Bill Clinton.

Organizatorii au creat o coregrafie demna de marile stadioane de fotbal cu mesajul “We LOVE Serena”, unde in loc de love era o mare inima rosie.

Serena Williams devine doar a patra jucatoare din istorie care castiga un meci la US Open in patru perioade diferite ale vietii: in adolescenta, la 20 de ani, la 30 de ani si dupa 40 de ani.

“Cand a intrat pe teren, primirea a fost coplesitoare. A fost galagie si am putut sa o simt in piept. A fost o senzatie cu adevarat placuta, o senzatie pe care n-o voi uita niciodata. A insemnat enorm pentru mine”, a declarat Serena.

In turul urmator Serena Williams o va intalni pe Anett Kontaveit din Estonia, a doua favorita a turneului.

Kontaveit a eliminat-o in runda inaugurala pe Jaqueline Cristian din Romania, cu 6-3, 6-0.

“La acest nivel, sa fiu sincera, totul e bonus pentru mine, simt asta. Cred ca fiecare adversara este foarte dificila. Am vazut asta de-a lungul verii. Urmatoarea adversara e chiar mai puternica decat toate de pana acum”, a comentat Serena.

Dupa victoria cu Kovinic in palmaresul Serenei s-a mai adaugat o tara, a 48-a impotriva careia jucatoarea americana a obtinut o victorie in circuit.



Serena Williams continua la US Open. Nou record de spectatori