US Open

Reactii dupa finala de la US Open. Djokovic: “Chiar daca am pierdut, sunt cel mai fericit om de pe pamant” | Medvedev catre Djokovic: “N-am spus-o niciodata, pentru mine esti cel mai mare jucator din istorie”

Vedeti mai jos ce au declarat Novak Djokovic si Daniil Medvedev, cei doi finalisti ai US Open 2021.

Novak Djokovic, in lacrimi, si-a gasit cu greu cuvintele dupa o finala apasatoare pentru el din toate punctele de vedere.

“Vreau sa incep prin a-l felicita pe Daniil. Un meci extraordinar pentru tine, un turneu incredibil. Daca e cineva care sa castige acest turneu, acela esti tu. Iti urez sa castigi multe Grand Slam-uri in continuare si sa joci la fel in viitor.

“Ma gandeam in ambele scenarii fiind aici pe podium. Chiar daca n-am castigat meciul, inima mea este plina de bucurie. Sunt cel mai fericit om de pe pamant. Mi-ati atins inima, nu m-am simtit niciodata atat de bine la New York. Va iubesc si ne revedem curand”, a spus Djokovic extraordinar de emotionat.

Revenit intr-o finala la US Open dupa doi ani, Medvedev i-a facut o marturisire in premiera lui Djokovic.

“Cred ca sunt pentru prima data foarte emotionat inainte de discursul meu. Stim cu totii ce si-a dorit Novak sa faca astazi. Imi pare rau pentru el si pentru voi toti care asteptati aceasta performanta. N-am spus-o niciodata pana acum, dar pentru mine esti cel mai mare jucator din istoria tenisului.

“Mi-ati dat multa energie pe parcursul celor doua saptamani. Astazi, insa, n-ati tinut cu mine, dar va multumesc oricum”, a spus noul campion de la US Open.Reactii dupa finala de la US Open. Djokovic: “Chiar daca am pierdut, sunt cel mai fericit om de pe pamant” | Medvedev catre Djokovic: “N-am spus-o niciodata, pentru mine esti cel mai mare jucator din istorie”