US Open

Patru jucatoare din Romania in calificarile de la US Open

Sursă foto: twitter.com/usopen

Ultimul turneu de Mare Slem al anului, US Open, bate la usa si pana la primele meciuri de pe tabloul principal, in 27 august, sunt programate cele trei tururi de calificare.

Patru jucatoare din Romania in calificarile de la US Open

Irina Bara (140 WTA), Alexandra Dulgheru (141 WTA), Jaqueline Cristian (213 WTA) şi Gabriela Ruse (256 WTA) sunt cele patru reprezentante ale Romaniei intrate in calificarile pentru US Open.

Favorita numarul 29 pentru calificarea pe tabloul principal, Bara o va intalni in runda inaugurala pe reprezentanta gazdelor Gail Brodski, o jucatoare de pe locul 312 mondial care a primit un wild card din partea organizatorilor.

Dulgheru a primit statut de favorita 30, dar nu o scuteste de un prim tur tare impotriva lui Allie Kiick, o alta jucatoare din SUA, ocupanta locului 165 mondial.

Patru jucatoare din Romania in calificarile de la US Open

Pentru Jaquelin Cristian tragerea la sorti a fost una de cosmar, tanara jucatoare din Romania urmand sa joace in primul tur cu veterana Vera Zvonareva din Rusia, actualmente locul 134 WTA.

Gabriela Ruse are o sansa buna sa treaca de Anhelina Kalinina din Ucraina, locul 136 mondial.

Pentru un loc pe tabloul principal se mai lupta jucatoare consacrate precum Sabine Lisicki, Eugenie Bouchard sau Patty Schnyder, ultima o veterana a circuitului mondial profesionist.Patru jucatoare din Romania in calificarile de la US Open