US Open

Ons Jabeur, optimista dupa finala pierduta la US Open

Sursă foto: https://twitter.com/fouedbenhassen/

Jucatoarea din Tunisia a fost invinsa de lidera mondiala Iga Swiatek in finala de la US Open (2-6, 6-7), dar ramane optimista ca intr-o zi va castiga primul ei Grand Slam.

"Sunt trista, putin dezamagita, dar cu multa speranta pentru urmatoarele turnee. Stiu ca am dat totul. Ea a jucat extraordinar. Dar este Iga, cand e in finala, joaca asa. Cu siguranta am multe de invatat din aceasta finala. Dar sunt fericita ca am reusit sa ajung atat de departe. Sunt pe locul 2 mondial, calificata la Mastersul de la finalul sezonului.

"Exista deja o multime de aspecte pozitive. Voi invata din aceasta finala si voi reveni mai puternica. Inainte, eram o persoana foarte negativista si m-a afectat foarte mult.

"Mi-am dat seama ca nu castig nimic din asta. Chestia este ca inainte de finala, in timpul acestui turneu, am dat totul, am facut totul 100% si la un moment dat, nu poti face mai bine.

"Voi invata din asta. Ceea ce imi ramane este sa fiu pozitiva. Stiu ca sunt una dintre acele jucatoare care vor castiga un Grand Slam. Va veni cu greu, dar va veni intr-o zi. Pastrez aceasta pozitivitate pentru a fi cu adevarat pregatita", a declarat Ons Jabeur.

Sportiva din Tunisia a urcat pe locul doi in ierarhia mondiala dupa US Open.

Jabeur a mai disputat in acest an o finala majora, pierduta la Wimbledon in fata Elenei Rybakina.



Ons Jabeur, optimista dupa finala pierduta la US Open