US Open

Novak Djokovic si-a cerut iertare pentru incidentul provocat la US Open

Sursă foto: https://twitter.com/mycanadiantimes/

Liderul mondial Novak Djokovic a reactionat dupa ce a lovit involuntar cu mingea in gat o arbitra de linie in timpul meciului cu Pablo Carreno Busta.

"Întreaga situaţie m-a lăsat cu adevărat golit şi trist. M-am interesat de starea arbitrului de linie şi organizatorii turneului mi-au spus că, mulţumesc lui Dumnezeu, se simte bine.

"Îmi pare foarte rău că i-am provocat un astfel de stres. Atât de neintenţionat. Atât de greşit. Nu îi dezvălui numele pentru a-i respecta intimitatea.

"În ceea ce priveşte descalificarea, trebuie să mă întorc înăuntrul meu şi să lucrez la dezamăgirea mea şi să transform toate acestea într-o lecţie pentru dezvoltarea şi evoluţia mea ca jucător şi fiinţă umană.

"Le cer scuze la organizatorilor US Open şi tuturor celor asociaţi pentru comportamentul meu. Sunt foarte recunoscător echipei şi familiei mele pentru că sunt sprijinul meu puternic şi fanilor mei pentru că sunt mereu acolo cu mine. Mulţumesc şi îmi pare atât de rău", a scris Novak Djokovic intr-un mesaj pe contul sau de Instagram.

Djokovic a pierdut toate puncte si toti bani pana la momentul descalificarii.

In plus, acesta a fost amendat cu 20.000 de dolari pentru ca nu a participat la conferinta de presa.



Novak Djokovic si-a cerut iertare pentru incidentul provocat la US Open