US Open

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Timea Babos in turul 3

Pentru al treilea meci consecutiv la editia din acest an al US Open Simona Halep a jucat in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe si a avut parte de un meci extrem de greu cu Timea Babos din Ungaria.

LIVE: Halep - Babos 6-1, 2-6, 6-4

SET 3 (6-4) Fabulos final de meci. Halep revine de la 15-40 pe serviciul advers si o racheta aruncata la pamant de nervi. A egalat la 40-40, a pus presiune pe Babos si jucatoarea din Ungaria a cedat in final comitand o dubla greseala.

SET 3 (5-4) Game urias reusit de Halep cu revenire de la 15-40 si trei puncte la rand facute cu un serviciu bun. Babos da cu racheta de pamant.

SET 3 (4-4) Scurta reusita de Halep la 0-30 pe serviciu advers. O lovitura superba aplaudata de intreaga arena. Babos salveaza doua mingi de break si inchide game-ul cu un rever castigator in diagonala. Halep a epuizat toate posibilitatile de challenge.

SET 3 (4-3) Halep revine la conducere dupa trei game-uri obtinute la rand. Babos da semne de oboseala si Simona reintra in controlul partidei.

SET 3 (3-3) Halep are doua mingi de break dupa o aparare eroica. Prima sansa este anulata cu un serviciu as, al cincilea reusit de Babos in acest meci. Halep inchide in cele din urma game-ul pe o greseala a adversarei dupa un raliu. A avut-o de doua ori in mana pe Babos si n-a reusit sa gaseasca lovitura decisiva.

SET 3 (2-3) Un game de lupta adjudecat de Halep pe propriul serviciu. Darren Cahill o rasplateste cu aplauze din tribuna.

SET 3 (1-2) Halep intrerupe seria de sase game-uri la rand obtinute de Babos printr-un game solid de serviciu.

SET 3 (0-2) Doua mingi de break ratate de Halep. Babos ataca furibund si o inghesuie pe Halep intr-o defensiva sustinuta. Unguroaica obtine game-ul dupa patru puncte la rand.

SET 3 (0-1) Probleme mari pentru Halep. Jucatoarea noastra isi pierde serviciul si sunt cinci game-uri la rand obtinute de Babos. 

SET 2 (2-6) Al doilea break reusit de Babos si aceasta trimite meciul in decisiv cu un serviciu as.

SET 2 (2-2) Halep isi ia inapoi break-ul dupa un game de mare lupta cu Babos. Unguroaica a ridicat mult nivelul jocului fata de primul set si e o jucatoare care stie tenis.

SET 2 (1-2) Break la zero facut de Babos si aceasta conduce in premiera.

SET 2 (1-0) Game de serviciu castigat fara probleme de Halep. Intre timp Carla Suarez Navarro a castigat primul set contra Elenei Vesnina, scor 6-4. Invingatoarea o intalneste, speram, pe Simona Halep in optimile de finala.

SET 1 (6-1) Halep accelereaza cu forehand-ul si obtine primul set prin intermediul unui nou break. Diferenta mare de valoare intre cele doua jucatoare, o diferenta reflectata intocmai in scorul de pe tabela.

SET 1 (5-1) Game la zero castigat de Halep pe propriul serviciu. Simona a inchis jocul cu un forehand castigator in lung de linie.

SET 1 (4-0) Minge de break salvata de Halep, prima in acest meci, inainte ca jucatoarea noastra sa castige cel mai disputat game de pana acum.

SET 1 (3-0) Halep joaca agresiv, urca spre fileu pas cu pas si o inghesuie pe Babos in spatele liniei de fund. Trei mingi de break pentru Simona si acesta este obtinut la zero. Un start fulminant de partida pentru jucatoarea noastra.

SET 1 (2-0) Game adjudecat fara nicio emotie de Halep pe propriul serviciu.

SET 1 (1-0) Trei erori nefortate comise de Babos in primele patru puncte ale meciului. Doua sanse de break pentru Halep si game-ul este obtinut cu o accelerare pe forehand dupa un retur foarte bun.

18:19 Incepe meciul cu Babos la serviciu.

18:13 Cele doua jucatoare au iesit pe teren pentru incalzire. O dimineata cu cer acoperit la New York si 23 de grade in atmosfera. Nu ne facem griji pentru ploaie. Se joaca pe centralul prevazut cu acoperis retractabil.

Pana acum impunatoarea arena de la Flushing Meadows a purtat noroc jucatoarei noastre, cap de serie numarul 5, Halep impunandu-se in minimum de seturi in partidele cu Kirsten Flipkens si Lucie Safarova.

Halep are prima sansa la victorie si partida cu Babos, jucatoare pe care a mai invins-o de doua ori in circuit fara set pierdut.

Meciul Halep-Babos va fi live text in aceasta pagina, sambata, de la ora 18:00.



GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Timea Babos in turul 3