US Open

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Lucie Safarova in turul 2

Simona Halep a intalnit-o pe Lucie Safarova din Cehia, joi, in turul 2 la US Open, iar meciul a fost live text game cu game in aceasta pagina.

FINAL Halep - Safarova 6-3, 6-4

SET 2 (6-4) Doua mingi de meci pentru Halep, iar partida se incheie cu o dubla greseala. 

SET 2 (5-4) De un singur game mai are nevoie Halep pentru a castiga meciul. Safarova urmeaza la serviciu.

SET 2 (3-3) Halep isi ia rapid break-ul inapoi oferind un raspuns puternic adversarei, dupa care trece in avantaj cu un game solid pe propriul serviciu.

SET 2 (2-3) Safarova trece din nou la conducere cu break in fata.

STATISTICA: Un numar dublu de erori nefortate comise de Safarova (32), dar si un numar mare de puncte direct castigatoare (15).

SET 2 (1-1) Cate un break de fiecare parte in debutul setului secund. Safarova a rupt prima echilibrul.

SET 1 (6-3) Halep inchide primul set cu un break, dupa ce Safarova echilibrase amenintator disputa.

SET 1 (4-3) Safarova dicteaza punctele, se deplaseaza bine pe teren si profita de erorile nefortate care se aduna in dreptul Simonei. Urmeaza un schimb taios pe care il pierde Safarova si Halep are minge de game. Serviciul cehoaicei este impecabil si aceasta anuleaza sansa de break. BREAK Halep dupa un game de opt minute!

SET 1 (3-3) Safarova isi ia inapoi si al doilea break. Scorul redevine egal, dupa ce Halep a avut minge de 4-0 la un moment dat.

SET 1 (3-2) Doua mingi la rand trimise de Safarova in fileu si Halep are sansa de re-break. Halep ia mingea devreme pe serviciul doi si returneaza putin in afara terenului. Game-ul revine in cele din urma cehoaicei dupa un schimb lung incheiat cu o minge trimisa in fileu de Halep. Safarova a comis si o dubla greseala ramasa fara urmari pe tabela.

SET 1 (3-1) Break cedat de Halep dupa ce a avut 40-30 si sansa de 4-0.

SET 1 (3-0) Halep obtine al doilea break si domina autoritar inceputul meciului.

SET 1 (1-0) Un inceput cum nu se poate mai bun pentru Halep. Aceasta a fost condusa in game, cu 40-15, dar a revenit si a fortat-o in final pe Safarova sa trimita cu reverul afara si astfel sa obtina break-ul.

18:18 Incepe meciul cu Safarova la serviciu.

18:04 Ploua la New York si prin urmare se va juca momentan doar pe arena centrala Arthur Ashe prevazuta cu acoperis retractabil.

La fel ca si in runda inaugurala, cand a spulberat-o pe Kirsten Flipkens din Belgia, Simona Halep are privilegiul de a deschide ziua pe uriasa arena centrala Arthur Ashe.

Halep o conduce pe Safarova la general, cu 3-1, insa cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit in circuit de doi ani. Mai precis de la un 6-4, 7-5 administrat de Halep cehoaicei in optimi la Cincinnati.

Safarova a trecut in primul tur de Daria Gavrilova, cu nu dublu 6-4, iar cel mai bun rezultat al sau la US Open a fost obtinut in 2014, optimi de finala.

O singura intalnire din cele patru anterioara a avut nevoie de set decisiv intre cele doua, iar Halep a castigat doua din cele trei meciuri jucate pe hard.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

HALEP

SAFAROVA

1,14

5,00



GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Lucie Safarova in turul 2