US Open

GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Kirsten Flipkens in primul tur

Onlinesport.ro a transmis live text in aceasta pagina, marti de la ora 18:00, meciul pe care Simona Halep l-a disputat in primul tur la US Open contra belgiencei Kirsten Flipksen.

FINAL Halep-Flipkens 6-0, 6-2

SET 2 (6-2) Halep inchide meciul cu un forehand castigator in aplauzele Nadiei Comaneci. Un meci intins pe durata a 60 de minute.

SET 2 (5-2) Al doilea game obtinut de Flipkens si primul pe propriul serviciu. De la acest scor, 0-6, 2-5, a revenit Ana Bogdan si a invins-o pe Sorana Cirstea.

SET 2 (5-1) Dubla greseala comisa de Halep la minge de meci. Halep trimite apoi un rever in afara terenului si Flipkens obtine primul game al meciului in ovatiile intregului stadion.

SET 2 (5-0) Break Halep, al treilea in acest set secund. Simona va servi pentru inchiderea meciului fara game pierdut. Ce demonstratie de forta!

SET 2 (4-0) Game solicitant pentru Halep pe propriul serviciu. In cele din urma jucatoarea noastra nu face niciun pas inapoi si dubleaza al doilea break.

SET 2 (3-0) Halep isi continua seria de game-uri castigatoare si mai pune un break deoparte. Flipkens a fost cel mai aproape sa castige primul ei game.

SET 2 (2-0) Game la zero reusit de Halep si meciul curge intr-o singura directie spre o victorie previzibila. Tenisul insa a aratat de multe ori ca se joaca pana la ultima minge.

SET 2 (1-0) Setul al doilea incepe cu un break pentru Halep, iar jucatoarea noastra va servi cu mingi noi.

SET 1 (6-0) Halep inchide primul set in doar 24 de minute, nu inainte de afi salvat o minge de break. Jucatoarea noastra a comis doar cinci erori nefortate si a avut opt mingi direct castigatoare in acest prim set.

SET 1 (5-0) Inca un break in dreptul jucatoarei noastre, al treilea, si Halep va servi pentru castigarea primului set.

SET 1 (4-0) Halep comite prima sa dubla greseala in acest meci, la 30-0, Flipkens egaleaza la 30-30, dar game-ul este castigat in cele din urma tot cu serviciul.

SET 1 (3-0) Ofensiva totala din partea Simonei Halep. Aceasta urca la fileu si obtine al doilea break cu un smash spectaculos.

SET 1 (2-0) Halep incepe hotarat cu un prim break, dupa care isi castiga game-ul de serviciu la 30. A avut 40-0 la un moment dat, dar a comis doua erori nefortate.

18:19 A inceput meciul cu Flipkens la serviciu. Halep a renuntat la traditionala fustita si joaca in pantaloni scurti!

18:10 "Sunt nerabdatoare sa joc pe terenul central sub noul acoperis. Vreau sa fiu agresiva, sa pun in aplicare ce am invatat la antrenamente. Sunt putin nervoasa, dar increzatoare", a spus Halep la intrarea pe teren pentru televiziunea americana.

Meciul celor doua este programat in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe.

Halep si Flipkens s-au mai intalnit de patru ori pana acum si de de fiecare data victoria a revenit jucatoarei noastre, la Tokyo in 2010, Fes 2011, Hertoghenbosch 2013 si Cincinnati 2014.

Toate cele patru meciuri au fost castigate de Halep in minimum de seturi.

Flipkens, locul 56 mondial, are 20-11 record pe hard in acest sezon si a ajuns saptamana trecuta pana in sferturi la New Haven, turneu unde a jucat calificari pentru accederea pe tabloul principal. Le-a invins acolo pe Belinda Bencic si Caroline Garcia, inainte de a fi invinsa de Agnieszka Radwanska.

Halep a avut o saptamana de pauza dupa semifinala disputata la Cincinnati si pierduta la Angelique Kerber.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

CIRSTEA

FLIPKENS

1,08

7,00



GAME cu GAME US Open: Simona Halep-Kirsten Flipkens in primul tur