US Open

US Open: Monica Niculescu o invinge categoric pe Ana Bogdan si ajunge in turul 3

Pentru al doilea tur la rand un duel suta la suta romanesc va tine capul de afis. Monica Niculescu a intalnit-o pe Ana Bogdan in a doua partida programata miercuri pe terenul numarul 5.

Monica Niculescu o va intalni in turul al 3-lea pe Caroline Wozniacki, jucatoare care a invins-o pe Svetlana Kuznetsova, scor 6-4, 6-4.

Scorul la general este 6-0 in favoarea lui Wozniacki, iar Niculescu n-a castigat pana acum vreun set in fata danezei. Ultima intalnire a avut loc in urma cu trei ani la Luxemburg.

Meciul celor doua va avea loc in cursul zilei de vineri.

FINAL Niculescu-Bogdan 6-0, 6-1

SET 2 (6-1) Bogdan trimite in fileu o scurta pusa la fileu de Niculescu si cu aceasta faza se incheie meciul. Niculescu este in turul 3.

SET 2 (5-1) Break la zero reusit de Bogdan.

SET 2 (5-0) Bogdan nu se regaseste si mai cedeaza un break. La 0-40 aceasta loveste cu reverul in plasa fileului. Niculescu va servi pentru un 6-0, 6-0.

22:09 S-a reluat partida cu Niculescu la serviciu.

22:07 Caroline Wozniacki a invins-o pe Svetlana Kuznetsova, cu 6-4, 6-4, si asteapta deznodamantul acestei partide pentru a-si afla adversara din turul 3.

22:03 Este randul Anei Bogdan sa solicite un time out medical.

SET 2 (3-0) Minge de game irosita de Bogdan, dupa care aceasta prinde o rama la avantaj pentru Niculescu si scorul capata proportii.

SET 2 (2-0) Break pentru Niculescu in debutul setului secund urmat de un game solid pe propriul serviciu.

SET 1 (6-0) Niculescu salveaza doua mingi de break, primele pe care Bogdan le-a avut in acest meci, si inchide setul la zero. Bogdan a pierdut cu acelasi scor si primul set al intalnirii cu Sorana Cirstea.

21:35 Din nou probleme pentru Niculescu. Aceasta solicita revenirea fizioterapeutului la banca pentru tratament la gat si zona spatelui.

SET 1 (4-0) Niculescu isi castiga game-ul de serviciu si ramane in controlul partidei.

21:31 Meciul este reluat cu Niculescu la serviciu.

21:28 Probleme pentru Monica Niculescu. Aceasta acuza o problema cervicala si primeste tratament din partea fizioterapeutului oficial.

SET 1 (3-0) Bogdan pierde un nou game pe propriul serviciu. A avut 40-15 la un moment dat, dar a gresit doua puncte la rand cu reverul si Niculescu a egalat scorul. Erorile nefortate fac pana in acest moment diferenta, dar si experienta superioara in circuit.

SET 1 (2-0) Game foarte lung castigat de Niculescu pe propriul serviciu dupa mai multe mingi de break salvate.

SET 1 (1-0) Niculescu incepe cu un break.

21:00 Incepe meciul cu Bogdan la serviciu.

20:53 Cele doua jucatoare au iesit la incalzire.

20:40 Meciul dintre Cibulkova si Rodina s-a incheiat cu victoria slovacei, scor 5-7, 6-2, 6-2. Pe terenul 5 urmeaza meciul Niculescu-Bogdan.

Cele doua vor intra pe teren in jurul orei 20:00, tinand cont ca in primul meci al zilei, de la ora 18:00, se intalnesc Evgeniya Rodina (RUS) si Dominika Cibulkova (SVK).

Niculescu si Bogdan s-au mai intalnit de doua ori pana acum si de fiecare data Monica a iesit castigatoare.

Prima lor intalnire a avut loc la turneul ITF de la Bucuresti in 2010, Niculescu impunandu-se in primul tur cu 7-5, 6-4. Cinci ani mai tarziu, de asemenea la Bucuresti dar in turneul WTA, Niculescu a castigat in trei seturi, 6-2, 5-7, 6-2.

Asadar va fi prima disputa a celor doua pe suprafata rapida, dupa doua meciuri pe zgura.

Cotele meciului sunt oferite de Fortuna

apasa aici pentru toate cotele din tenis de azi

NICULESCU

BOGDAN

1,44

2,65US Open: Monica Niculescu o invinge categoric pe Ana Bogdan si ajunge in turul 3