US Open

GAME cu GAME US Open, Finala masculina: Kei Nishikori-Marin Cilic

Ati urmarit in aceasta noapte live text pe Onlinesport.ro finala masculina inedita de la US Open care i-a adus fata in fata pe japonezul Kei Nishikori, primul asiatic ajuns in ultimul act al unui turneu de Mare Slem, si Marin Cilic, primul jucator croat dupa Goran Ivanisevic care evolueaza cu trofeul pe masa la un Grand Slam.

Final Kei Nishikori - Marin Cilic 3-6, 3-6, 3-6

02:04 Servicii fabuloase din partea croatului si Cilic castiga US Open dupa o ora si 54 de minute intr-o finala dominata categoric in fata lui Kei Nishikori.

02:00 Marin Cilic serveste pentru titlu la 5-3 in setul trei.

01:55 Eliberare extraordinara din partea lui Cilic intr-un game in care a salvat mai multe mingi de break. Nishikori are de partea sa si publicul american, unul extrem de nesportiv care aplauda dupa primul serviciu Out al croatului.

01:40 Cilic obtine break-ul si in setul al treilea (3-1). Croatul este tot mai aproape de titlul de la US Open.

01:27 Serviciul il ajuta pe Cilic sa iasa din incurcatura. Croatul salveaza minge de break si trece in avantaj in debutul setului al treilea. Cilic a servit nu mai putin de 7 asi in setul al doilea, procentajul la prima minge fiind de 64%.

01:19 Cilic gaseste o dreapta formidabila in lung de linie si dupa o ora si 10 minute de la primul serviciul croatul are doua seturi la zero in fata unui Nishikori departe de omul care il elimina in semifinale pe Novak Djokovic.

01:16 Cilic rateaza castigarea setului al doilea pe propriul serviciu si Nishikori obtine primul sau break in acest meci la 3-5 in al doilea act.

01:09 Nishikori isi pierde din nou serviciul si Cilic va servi la 5-2 pentru castigarea setului al doilea.

01:06 Un game incredibil pentru Cilic pe propriul serviciu. Croatul a servit nu mai putin de patru asi la rand si s-a distantat la 4-2 cu un game alb. Nimic de facut din partea lui Nishikori.

01:02 Patru puncte la rand castigate de Cilic si croatul salveaza o sansa de break a adversarului cu al saselea as din acest meci. Este 3-1 pentru Cilic cu break in fata in acest set secund.

00:54 Cilic castiga un nou game pe serviciul japonezului si are 2-1 in debutul setului al doilea. Nishikori revenise de la 0-40, dar in cele din urma a trimis cu reverul in fileu.

STATISTICA SET 1: Ambii au avut procentaje de sub 50% la primul serviciu, insa Cilic a fost mai agresiv (9-2 puncte direct castigatoare).

00:42 Primul set ii revine lui Cilic in 35 de minute. Croatul a fost mai ordonat in joc si a comis mai putine erori decat adversarul sau. Nishikori parca joaca sub apasarea acestei finale si nu-si revine la forma aratata in tururile anterioare.

00:30 Cilic obtine primul break al meciului si se distanteaza la 4-2 in primul set. Nishikori a gresit prea usor un slice in lungul liniei. Croatul are acum prima sansa la castigarea primului set.

00:23 Un inceput prudent de ambele parti in primele patru game-uri (2-2). Ambii jucatori sunt extrem de prudenti si incearca sa ia pulsul celuilalt cu lovituri din spatele terenului. Un plus pentru Cilic in game-urile sale de serviciu.

00:08 Incepe finala cu Marin Cilic la serviciu.

00:00 Cei doi finalisti au intrat pe teren. Tragerea la sorti este efectuata de Stan Smith, fostul mare campion american.



GAME cu GAME US Open, Finala masculina: Kei Nishikori-Marin Cilic