US Open

Asa am trait Simona Halep - Kristina Kucova

Sursă foto: https://twitter.com/Respiro_Tenis/

Simona Halep a evoluat, miercuri, in turul 2 la US Open impotriva slovacei Kristina Kucova.

FINAL Halep - Kucova 6-3, 6-1

SET 2, 6-1 Halep inchide meciul autoritara la serviciu. Victorie in 68 de minute pentru prezenta in turul al 3-lea. Pentru prima data dupa accidentare Halep leaga doua victorii.

SET 2, 5-1 Dezlantuita Halep inchide game-ul cu smash castigator. Break la zero reusit de Simona care va servi pentru calificarea in turul 3.

SET 2, 4-1 Game la zero obtinut de Halep pe propriul serviciu.

SET 2, 3-1 Sansa de break ratata de Halep dupa un raliu. Jucatoarea noastra trimis cu reverul in fileu.

SET 2, 3-0 Halep isi pastreaza serviciul dupa cel mai lung game al meciului. A salvat trei mingi de break.

SET 2, 2-0 Primul break al setului secund e reusit de Halep. A avut chiar si 40-0 pe serviciul advers.

SET 1, 6-3 Doua mingi de set pentru Halep dupa ce Kucova a scapat afara reverul. Ambele salvate de Kucova, dar in cele din urma Halep inchide setul dupa o eroare a slovacei.

SET 1, 5-3 Halep reface diferenta de doua game-uri in urma unui game solid de serviciu in care a avut 40-0. Un punct spectaculos facut de Kucova, aplaudat de spectatorii prezenti.

SET 1, 4-3 Break Halep! Jucatoarea noastra castiga pe serviciul advers dupa ce Kucova a avut 30-0.

SET 1, 3-3 Halep trimite in fileu la 15-15 si pentru prima data Kucova are o sansa pe serviciul advers. Urmeaza o dubla eroare si sunt doua mingi de break pentru slovaca. Kucova returneaza agresiv fortand-o pe Halep sa trimita in fileu. Asadar, break luat inapoi de Kucova.

SET 1, 3-2 Eroare comisa de Halep cu forehand-ul la 30-15 pentru Kucova. Urmeaza un punct castigat de Simona cu forehand-ul, dupa care aceasta comite o eroare nefortata si Kucova strange din nou scorul.

SET 1, 3-1 Game la zero obtinut de Halep pe propriul serviciu.

SET 1, 2-1 Primul game obtinut de Kucova dupa prelungiri. Ramane un break avans pentru Halep.

SET 1, 2-0 Halep confirma break-ul intr-un game in care a avut 30-0 si adversara a revenit cu doua puncta la rand.

SET 1, 1-0 Trei erori nefortate comise de Kucova. Sunt trei sanse de break pentru Halep. Pe prima o rateaza cu minge in fileu, dar la a doua sansa Halep gaseste lungul de linie cu lovitura de forehand.

19:11 Kucova incepe meciul la serviciu.

19:05 Cele doua jucatoare au intrat pe uriasa arena Arthur Ashe.


Vedeti aici cotele oferite de CASA Pariurilor

Cele doua jucatoare nu s-au mai intalnit niciodata pana acum in circuitul mondial profesionist.

Simona Halep a ajuns pe locul 13 mondial si a suferit in acest an cea mai grava accidentare a carierei in turneul de la Roma, in mai.

De la revenirea pe teren Halep a disputat doar trei meciuri. A pierdut la Montreal in fata lui Danielle Collins, apoi s-a impus la Cincinnati contra polonezei Magda Linette, inainte de a abandona din cauza unei accidentari la coapsa.

Halep a revenit la US Open cu victorie in primul tur la Camila Giorgio, dupa cel mai bun meci al sau de la revenirea in circuit.

Kristina Kucova, 31 de ani, ocupa locul 111 mondial si se afla pentru prima data in turul 2 la US Open.

Doar in 2016 a mai fost prezenta pe tabloul principal de la US Open, cand a pierdut in primul tur.

Kucova a ajuns pe tabloul principal din acest an din postura de lucky loser. Aceasta pierduse in ultimul tur al calificarilor la Katie Boulter din Marea Britanie (190 WTA).

Jucatoarea slovaca s-a numarat printre sfert-finalistele primei editii de Winners Open la Cluj-Napoca, dupa ce anterior disputase finala turneului de la Gdynia (Polonia).

Nu mai putin de 49 de meciuri a disputat Kucova in 2021, castigand 29 dintre acestea.

Halep, din cauza accidentarii din mai, a adunat doar 20 de partide oficiale.

Meciul Halep - Kucova a fost al doilea in programul zilei de miercuri pe terenul 17 de la Flushing Meadows, insa din cauza ploii organizatorii au mutat partida in debutul programului de pe terenul central Arthur Ashe.

In meciul inaugural programat cu incepere de la ora 18 a Romaniei se intalnesc Elina Svitolina cu Rebeka Masarova, cea care o elimina in primul tur pe Ana Bogdan.



Asa am trait Simona Halep - Kristina Kucova