US Open

GAME cu GAME Simona Halep in primul tur la US Open

Simona Halep a debutat la US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, luni cu incepere de la ora 18:00. Meciul favoritei numarul 2 cu americanca Danielle Rose Collins a fost programat in deschiderea zilei pe arena centrala Arthur Ashe si a avut serios de lucru cu o jucatoare nici macar clasata in ierarhia WTA.

FINAL Simona Halep - Danielle Rose Collins 6-7 (2-7), 6-1, 6-2

SET 2, 6-2 Halep serveste pentru castigarea meciului si iroseste o prima sanse de meci. Inca o sansa de meci ratata de Halep, dar a treia sansa este fructificata. Halep priveste spre cer a multumire si izbavire dupa un meci de doua ore fara doua minute.

SET 2, 5-2 Doua mingi de break Halep. Prima este ratata dupa ce forehand-ul de retur iese putin afara (30-40). Halep urca la fileu si obtine break-ul cu un voleu castigator.

SET 3, 4-2 Game alb in dreptul lui Halep si cu fiecare punct care trece victoria este tot mai aproape.

SET 3, 2-1 Break Halep si poate fi momentul hotarator al partidei.

SET 3, 1-1 Halep are trei sanse de 1-1 dar comite o dubla eroare (40-15). Urmeaza un punct direct castigator si Halep egaleaza la unu.

SET 3, 0-1 Collins trece la conducere, dar potrivit statisticii setului doi Halep se afla intr-un moment de joc bun, in crestere si trebuie sa profite pentru a inchide cat mai repede meciul.

19:44 Incepe setul decisiv cu Danielle Rose Collins la serviciu.

SET 2, 6-1 Halep castiga setul secund si o pune la respect pe Collins. Meciul ajunge in decisiv.

SET 2, 5-1 In un break reusit de Halep si jucatoarea noastra va servi pentru castigarea setului secund.

SET 2, 4-1 Doua puncte la rand gresite de Collins si Halep are sansa sa forteze pe serviciul advers (0-30). Forehand castigator si sunt trei sanse de break pentru jucatoarea noastra. Hai Simona! Break-ul se produce si Halep conduce pentru prima data cu trei game-uri avans in acest meci.

SET 2, 2-1 Trei puncte la rand reusite de Halep pe propriul serviciu (40-0). Collins trimite afara la retur si Halep revine rapid la conducere.

SET 2, 1-1 Doua sanse de break pentru Halep dupa un forehand castigator in diagonala terenului. Simona strange pumnul si arata determinare. Returul se opreste in fileu si Collins salveaza cu usurinta prima sansa de break (30-40). Schimb lung de mingi si Halep trimite cu reverul in fileu. Privire lunga a Simonei catre coltul sustinatorilor sai (40-40). Collins rupe ritmul cu o scurta la fileu pe care Halep o ajunge prea tarziu. Este al treilea punct consecutiv reusit de americanca. O noua eroare nefortata comisa de Halep si Collins egaleaza la unu.

SET 2, 1-0 Halep castiga la 30 primul game al setului secund. In continuare Collins ramane agresiva la retur, in special pe al doilea serviciu.

19:12 Incepe setul doi cu Halep la serviciu.

SET 1, 6-7 Primul set este castigat surprinzator de Collins dupa 50 de minute.

TIE-BREAK: Mini-break reusit de Collins (1-2). Jucatoarae din Statele Unite se distanteaza pe tabela la 3-1. Inca un mini-break obtinut de Collins, iar aceasta se apropie la doua puncte de castigarea primului set (5-2). Patru mingi de set pentru Collins (6-2). 

SET 1, 6-6 Halep trimite primul set in tie-break, un set pe care ar fi trebuit sa-l castige fara probleme.

SET 1, 5-5 Semn de nervozitate in jocul Simonei Halep. Aceasta are de indeplinit o simpla formalitate din apropierea fileului, dar trimite in mult in afara terenului (15-15). In cele din urma Halep o scoate la capat si egaleaza la cinci.

SET 1, 4-5 Collins revine la conducere dupa al treilea game consecutiv adjudecat. Jocul acesteia surprinde in continuare.

SET 1, 4-4 Eroare nefortata de Halep si Collins are 30-0 pe serviciul jucatoarei noastre. Halep scapa un forehand in afara terenului la 15-40 si Collins egaleaza scorul la patru recuperand break-ul pierdut anterior.

SET 1, 4-3 Pentru o jucatoare fara clasament Collins evolueaza neasteptat de bine. Ramane un break avans in avantajul lui Halep.

SET 1, 4-2 Un nou game greu pentru Halep pe propriul serviciu, dar jucatoarea noastra urca la fileu, ia mingea devreme si finalizeaza cu un smash.

SET 1, 3-1 Halep reuseste primul game alb al meciului si dubleaza avantajul luat mai devreme.

SET 1, 2-1 Break reusit de Halep si echilibrul se rupe.

SET 1, 1-1 Collins este o jucatoare care ataca din orice pozitie si arata ca nu are ce pierde. Revine in game-ul al doilea de la 15-40 si trimite game-ul in prelungiri. In cele din urma Halep castiga primul sau game de serviciu, dar Collins a pus probleme la retur si a aratat o agresivitate ingrijoratoare.

SET 1, 0-1 Collins castiga primul game al meciului.

18:19 Incepe meciul cu Collins.

18:16 Meciul este pe cale sa inceapa. Vreme ideala la New York in prima zi a US Open.

18:11 Incepe incalzirea dintre Halep si Collins.

18:09 Cele doua jucatoare intra pe terenul central de la Flushing Meadows.

18:05 Suntem in asteptarea meciului de pe arena Arthur Ashe.

Meciul dintre Halep si Collins va fi transmis LIVE TEXT de Onlinesport.ro cu incepere de la ora 18:00.

Tot luni mai intra in competitia de simplu alte doua jucatoare din Romania. Irina-Camelia Begu o intalneste pe Silvia Soler-Espinosa, locul 71 mondial, in ultimul meci de pe terenul 7.

Alexandra Dulgheru locul 95 WTA, o infrunta pe Kristyna Pliskova din Cehia, locul 93 WTA, in ultima partida programata pe terenul 15.



GAME cu GAME Simona Halep in primul tur la US Open