US Open

Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina in optimi la US Open

Sursă foto: https://www.facebook.com/simonahalep

Duminica seara, de la ora 19:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Elina Svitolina din optimile US Open.

FINAL Halep - Svitolina 3-6, 3-6

  • (SET 1) Halep a avut 2-1 cu break in fata si doua mingi de break la 3-3 de care n-a reusit sa profite.
  • (SET 2) Condusa cu 2-1, Halep a intors rezultatul la 3-2 in favoarea sa. Au urmat apoi patru game-uri la rand castigate de Svitolina.

SET 2, 3-6 Doua mingi de meci pentru Svitolina. Le salveaza pe amandoua, dar in cele din urma Svitolina castiga dupa o minge in fileu a jucatoarei noastre.

SET 2, 3-5 Svitolina se desprinde dupa un game solid de serviciu. Ce mai poate face Halep de aici incolo?

SET 2, 3-4 Break Svitolina dupa ce Halep trimite din nou cu reverul in fileu. 

SET 2, 3-3 Halep arunca racheta dupa o minge trimisa in fileu la 15-15 pe serviciul advers. Se joaca de fix o ora! Egaleaza scorul Svitolina dupa un game solid pe propriul serviciu.

SET 2, 3-2 Semne bune pentru Halep. Aceasta trece in avantaj dupa al doilea game la rand reusit. A inchis cu o noua minge castigatoare. Presiunea se muta acum la Svitolina.

SET 2, 2-2 Halep revine de la 15-40 si trimite game-ul de serviciu in prelungiri. Svitolina comite o dubla eroare si e minge de rebreak. Halep inchide game-ul cu o lovitura de trecere superba din defensiva in diagonala terenului.

SET 2, 1-2 La 15-40 Halep gaseste reverul castigator in lung de linie. Urmatorul rever se opreste in fileu. Break Svitolina!

SET 2, 1-1 Al patrulea as al meciului reusit de Svitolina. Acesta are 40-30 si castiga game-ul dupa un retur afara trimis de Halep.

SET 2, 1-0 Svitolina prinde terenul cu un forehand in lung de linie si are minge de break. Halep ajunge la 14 erori neprovocate. In cele din urma Halep isi castiga game-ul si trece in fata.

SET 1, 3-6 Svitolina castiga primul set dupa ce a servit de doua ori cu a doua minge. Din efect Halep a trimis o data in fileu si a doua oara in afara terenului.

SET 1, 3-5 Greseste mult in continuare Halep si pare ca se grabeste la fiecare punct. Doua mingi de break Svitolina. Pe prima o salveaza, dar la a doua trimite cu reverul in fileu.

SET 1, 3-4 Doua mingi de break pentru Halep. Ambele ratate cu mingi trimise in fileu.Mai greseste doua puncte dupa care arunca racheta pe teren.

SET 1, 3-3 Halep raspunde pe masura cu un game la zero incheiat cu serviciu as.

SET 1, 2-3 Svitolina serveste din nou foarte bine si se duce la 40-0. Urmeaza un forehand mult afara trimis de ucraineanca, dar aceasta gaseste forehand-ul castigator in contre pied.

SET 1, 2-2 Doua alegeri mai putin insipirate o duc pe Halep la 15-40. Aceasta trimite cu reverul in fileu si Svitolina recupereaza break-ul.

SET 1, 2-1 Prima minge de break a meciului apartine Simonei. Rever senzational prins de Halep in lung de linie. Patru puncte la rand reusite de la 0-30 in acest game.

SET 1, 1-1 Halep isi castiga greu primul game de serviciu, dupa ce Svitolina a avut 30-0.

SET 1, 0-1 Svitolina inchide primul game cu un serviciu as la 40-15. Punctul lui Halep a venit dupa un rever trimis afara de ucraineanca.

19:12 A inceput meciul cu Svitolina la serviciu.

19:05 Cele doua jucatoare patrunde pe terenul central de la Flushing Meadows. Invingatoarea acestui meci va juca in sferturi cu Angelique Kerber sau Leylah Fernandez.

Cotele oferite de Casa Pariurilor
Halep - 1.96 | Svitolina - 1.92

Cele doua jucatoare se vor afla pentru a 11-a oara fata in fata. Scorul intalnirilor directe este egal

Ultimele disputa dateaza din 2019, cand Simona Halep a invins-o pe Svitolina in semifinale la Wimbledon, pentru ca sportiva din Ucraina sa-si ia revansa cateva luni mai tarziu la Turneul Campioanelor.

Pe hard scorul intalnirilor directe este de asemenea egal (1-1).

Campioana la Chicago, turneu pe hard pregatitor pentru US Open, Svitolina a ajuns in optimi fara sa piarda vreun set si fara sa ajunga la vreun tie-break.

Aceasta le-a invins pe Rebecca Marino, Rebeka Masarova si Daria Kasatkina.

Halep a cedat un set in confruntarea cu Elena Rybakina din turul al treilea, cand a fost testata puternic de tanara jucatoare din Kazahstan.



Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina in optimi la US Open