US Open

GAME CU GAME Finala masculina US Open: Djokovic - Nadal

Onlinesport.ro a transmis in noaptea de luni spre marti finala masculina de la US Open in care s-au intalnit primii doi jucatori ai lumii Novak Djokovic si Rafael Nadal. Site-ul ATP, dupa o eroare, l-a prezentat deja pe campionul din 2013 si nu s-au inselat deloc.

FINAL Djokovic - Nadal 2-6, 6-3, 4-6, 1-6. Multumim pentru atentia acordata si va invitam sa ramaneti in continuare alaturi de Onlinesport.ro

GAME, SET si MECI. Rafa Nadal castiga un nou titlu de Mare Slem, al doilea din cariera la US Open. Spaniolul se arunca la pamant si izbucneste in lacrimi. 

SET 4, 1-5 Jocul lui Djokovic nu mai functioneaza deloc si sarbul greseste din pozitii foarte usoare. Un nou break reusit de Nadal care va servi pentru castigarea meciului.

SET 4, 0-2 Nadal face break-ul si domina jocul autoritar in aceste momente.

STATISTICA: Djokovic a gresit din nou mai mult in setul al treilea. 17-6 raportul erorilor nefortate in defavoarea sarbului.

SET 3, 4-6 Nadal ii ia setul lui Djokovic cu un break reusit de la 0-30. Spaniolul revine formidabil si intoarce meciul in favoarea sa. 

SET 3, 4-5 Game fabulos castigat de Nadal si cata energie elibereaza spaniolul dupa smash-ul castigator care il aduce in avantaj. Nadal a revenit de departe, de la 0-40, pentru a pune presiune pe Djokovic in finalul acestui set al treilea.

SET 3, 3-4 Nadal revine la conducere pentru prima data dupa finalul primului set. Nivelul jocului este din nou foarte sus pentru iberic.

SET 3, 3-3 Djokovic isi pierde echilibrul si Nadal revine in prim plan. Spaniolul si-a luat break-ul inapoi si avem egalitate peste tot.

SET 3, 1-0 Break pentru Djokovic in debutul setului al treilea. Sarbul controleaza disputa in aceasta perioada a meciului.

STATISTICA: Djokovic a inclinat balanta in favoarea sa in setul al doilea prin agresivitate. 15 puncte direct castigatoare a avut Nole, fata de cele doar 7 reusite de Rafa. De asemenea sarbul a castigat 9 puncte in cele 10 urcari la fileu.

SET 2, 6-3 Djokovic egaleaza situatia la seturi si de acum finala se va reduce la cel mai bun din urmatoarele trei seturi. Sarbul l-a impins tot mai mult in spatele liniei de fund a terenului pe Nadal si a reusit un nou backhand castigator, de aceasta data in lungul liniei. O ora si 40 de minute pentru primele doua seturi.

SET 2, 5-3 Nadal nu reuseste sa egaleze scorul la patru dupa un game de peste zece minute. Djokovic controleaza un nou schimb lung de mingi, urca la fileu si finalizeaza cu un backhand in diagonala.

SET 2, 4-3 Raspunsul lui Nadal nu intarzie sa apara. Spaniolul nu-l lasa pe Djokovic sa respire si sa se bucure de primul sau break. Revine imediat si echilibreaza din nou disputa.

SET 2, 4-2 Djokovic reuseste primul sau break dupa un schimb de 54 de lovituri. Aplauze la scena deschisa. Sarbul este cu mainile in aer.

SET 2, 1-1 Se repeta situatia din primul set. Nadal se chinuie sa-si castige primul game de serviciu si salveaza trei mingi de break.

SET 2, 1-0 Djokovic incepe in forta setul secund si vrea sa-i arate lui Nadal ca nu va ceda fara lupt fiind dispus la efort.

STATISTICA: Diferenta in primul set a fost facut la erorile nefortate. Doar 4 in dreptul lui Nadal si nu mai putin de 14 pentru Djokovic.

SET 1, 2-6 Primul set se incheie dupa 42 de minute cu victoria lui Nadal. Joc extrem de solid din partea jucatorului spaniol aflat in mare forma in aceasta parte a sezonului.

SET 1, 2-5 Nadal face un nou game alb. Este al doilea break pentru iberic care va servi pentru inchiderea primului set.

SET 1, 2-4 Game alb reusit de Nadal si numarul doi mondial pastreaza diferenta de doua jocuri. 

SET 1, 1-2 Break reusit de Nadal. Spaniolul rupe echilibrul si urmeaza la serviciu.

SET 1, 1-1 Inceput extrem de echilibrat de partida. 9 minute pentru primele doua game-uri. Se joaca intens inca de la inceput. 

ora 00:11 Incepe finala cu Djokovic la serviciu.



GAME CU GAME Finala masculina US Open: Djokovic - Nadal