US Open

Asa am trait Finala de la US Open: Serena Williams - Bianca Andreescu

Sursă foto: twitter.com/usopen

De la 23:00 am transmis live text sambata seara finala feminina de la US Open, meci care le opune pe Serena Williams si Bianca Andreescu.

S.Williams - Andreescu 3-6, 5-7

00:59 Bianca Andreescu obtine titlul la US Open dupa o finala cu Serena Williams, meci incheiat cu break! Doar a patru prezenta pe tabloul principal la un Grand Slam si prima la US Open.

00:53 Reactioneaza Bianca Andreescu dupa patru game-uri pierdute la rand si trece din nou la conducere, 6-5.

00:50 Incredibil serveste Serena Williams pentru 5-5 de la 5-1 in favoarea Biancai Andreescu si minge de meci a canadiencei de origine romana. Un game zece in care Serena a servit doi asi, doua duble, iar Andreescu a ratat ultimele doua retururi.

00:45 Nebunie in tribunele lui Arthur Ashe dupa ce Serena obtine break-ul la zero. Andreescu a cedat presiunii publicului. O bucurie zgomotoasa la granita vulgaritatii din partea fanilor Serenei. Americanca serveste la 4-5.

00:42 Publicul erupe dupa ce Serena isi castiga serviciul si se apropie la 3-5. Andreescu va servi a doua oara pentru meci si titlu.

00:38 Serena ramane in meci salvand o minge de meci a Biancai Andreescu dupa un retur castigator. Ramane inca un break diferenta.

00:31 Inca un break reusit de Bianca Andreescu. Aceasta va servi pentru castigarea titlului de la US Open la 5-1 in setul secund.

00:27 Serena Williams se face de ras la o minge usoara trimisa de Andreescu din defensiva. O ezitare a americancei care arata la ce nivel scazut de incredere si coordonare se afla fosta lidera mondiala. 4-1 pentru Andreescu in setul doi.

00:25 Break reusit de Andreescu, dupa ce Serena a avut minge de 2-2. Se face astfel 3-1 pentru Bianca, jucatoare tot mai aproape de titlul de la US Open.

00:17 Pentru prima data Serena Williams obtine break-ul in aceasta finala. Scorul se strange la 1-2!

00:10 Game dezastruos pentru Serena la serviciu. Dubla greseala la 0-40 si Andreescu obtine break-ul, primul in setul secund (0-2).

00:01 Dubla greseala comisa de Serena Williams si primul set ii revine Biancai Andreescu, scor 6-3.

23:56 Andreescu se apropie de castigarea setului, dupa ce a salvat o minge de break. Are 5-3 pe tabela Bianca.

23:51 Serena salveaza cinci mingi de break si strange scorul la 3-4 dupa 10 minute si 9 secunde.

23:40 Andreescu pastreaza avantajul break-ului obtinut in debut (2-4). Fanii Serenei incep sa o incurajeze tot mai tare pe aceasta, iar americanca devine tot mai vocala in schimburi.

23:29 Primul game obtinut de Serena (1-2) si publicul reactioneaza cu incurajari puternice.

23:26 Andreescu isi face game-ul de serviciu si se incurajeaza cu un ”come on”.

23:20 Serena incepe la serviciu si o face cu un as. Cu toate acestea Andreescu isi trece in cont break-ul (0-1).


Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru Serena Williams - Bianca Andreescu

Serena Williams are sase titluri cucerite la US Open si alte trei finale pierdute, ultima chiar anul trecut contra japonezei Naomi Osaka.

Bianca Andreescu se afla la prima ei finala majora din cariera, dupa ce in acest an a erupt in tenisul mondial cu titlurile de la Indian Wells si Toronto.

La acesta din urma turneu jucatoarea canadiana de origine romana a invins-o prin abandon chiar pe Serena Williams, americana retragandu-se la 3-1 in primul set.

Aceasta avea sa fie de altfel si singura confruntare a celor doua pana la finala de la US Open.

Serena Williams a mai disputat o finala majora in acest an, fiind invinsa categoric de Simona Halep la Wimbledon.

Americanca se afla la un titlu major distanta de egalarea recordului detinut de Margaret Court (24).

Canada n-are niciun titlu de Mare Slem in tenisul mondial, la masculin sau feminin, astfel ca Andreescu ar putea scrie istorie.



Asa am trait Finala de la US Open: Serena Williams - Bianca Andreescu