US Open

Florin Mergea si Monica Niculescu, in turul doi la dublu in competitia de la US Open

Perechea formata din Florin Mergea si Rohan Bopanna s-a calificat in turul secund al turneului de dublu de la US Open. In turul doi, dar in competitia feminina de dublu, a ajuns si Monica Niculescu.

Capi de serie numarul 6, Mergea si Bopanna au trecut in runda inaugurala de americanii Austin Krajicek/Nicholas Monroe, cu 6-3, 6-4.

Mariusz Fyrstenberg/Santiago Gonzalez (Polonia/Mexic) sunt urmatorii adversari pentru Mergea si Bopanna, dupa ce au depasit in primul tur pe Tomasz Bednarek/Jerzy Janowicz, ambii din Polonia, cu 6-7 (5), 7-6 (3), 6-4.

In turneul feminin de dublu, Monica Niculescu alaturi de Olga Savchuk din Ucraina au invins in primul tur perecheaza S.Aoyama/R.Morcova (Japonia/Cehia), cu 6-2, 6-1.

Tot pe tabloul feminin de dublu, Irina Begu si Raluca Olaru au invins, in runda inaugurala, cu scorul de 2-6, 6-3, 6-2, dupa o ora si 47 de minute, cuplul Oksana Kalasnikova/Katalin Marosi (Georgia/Ungaria).

Intr-o alta partida, Alexandra Dulgheru a fost eliminata impreuna cu Christina McHale din Statele Unite de perechea Y.Chan/H.Chan din Taiwan, cu 6-2, 6-4.



Florin Mergea si Monica Niculescu, in turul doi la dublu in competitia de la US Open