US Open

Finala din primul tur la US Open: Serena Williams contra Maria Sharapova

Sursă foto: https://twitter.com/TalkingTennis_/

US Open din acest an incepe in forta pe tabloul cu un meci de cinci stele pe tabloul feminin.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru meciul Serena Williams - Maria Sharapova

Fostele campioane Serena Williams si Maria Sharapova se infrunta pentru un loc in turul secund. Un meci care oricand putea fi o finala de turneu major.

Aceasta va fi a 22-a confruntare intre cele doua mari campioane, care insa sunt mai aproape de finalul carierelor sportive decat de inceput.

Serena Williams o conduce pe Sharapova cu un autoritar 19-2 la general.

Prima intalnire directa a avut loc, daca puteti crede, in urma cu 15 ani la Miami, unde Serena se impunea in doua seturi.

Un an mai tarziu Sharapova isi lua revansa castigand finala de la Wimbledon de o maniera categorica. Avea doar 17 ani si se anunta drept o mare campioana in circuit.

Anii au trecut peste cele doua. Serena a ajuns la aproape 38 ani, in timp ce Sharapova are si ea 32 ani.

Serena Williams ocupa locul opt in ierarhia mondiala si in continuare cauta primul titlu de Mare Slem dupa ce a devenit mamica.

In 2019 Serena Williams a disputat 27 de meciuri, dintre care a castigat 22. Printre cele cinci infrangeri se numara si cea din finala de la Wimledon in fata Simonei Halep.

Sase titluri a cucerit Serena la US Open, ultimul in 2014. Anul trecut pierdea finala in fata japonezei Naomi Osaka.

Dupa suspendarea pentru dopaj Sharapova a fost de nerecunoscut. Chinuita de accidentari, rusoaica n-a mai reusit macar sa se apropie de rezultatele din trecut.

In 2019 a disputat doar 14 meciuri, dintre care a castigat opt, cel mai bun rezultat fiind obtinut la Australian Open, unde a ajuns in optimile de finala.

Sezonul nord-american de Hard a insemnat pentru Sharapova trei meciuri, dintre care unul castigat.

Serena Williams porneste cu prima sansa la obtinerea victoriei in meciul programat in deschiderea sesiunii de seara pe Arthur Ashe, arena principala de la Flushing Meadows. Partida va fi de la ora 2 a Romaniei.



Finala din primul tur la US Open: Serena Williams contra Maria Sharapova