US Open

De ce sunt posibile suprizele la US Open. Un raspuns e oferit de Sorana Cirstea

Calificata in turul secund la US Open, ultimul Grand Slam al anului, Sorana Cirstea stie de ce sunt posibile atat de multe surprize in primele tururi ale competitiei de la New York.

"La Grand Slam mereu joc destul de bine, probabil energia, adrenalina, mereu scot ce e mai bun din mine. Mereu e o placere si o onoare sa particip la un Grand Slam.

"US Open este foarte aglomerat, este energie continua mult mai mare decat la celelalte unde e mai liniste. In Australia totul este foarte aproape, Roland Garros la fel, traditia, Wimbledon. Aici totul este ca un show. Totul este foarte mare, distantele sunt mari.

"Surprizele sunt din cauza suprafetei pe care mingea nu sare, aluneca. Din cauza asta se triaza sita un pic mai repede decat la alte Grand Slam-uri", a declarat Sorana Cirstea intr-un interviu pentru canalul de Youtube al RTVNY.

Printre jucatoarele eliminate in primul tur la US Open 2022 se numara Simona Halep, Emma Raducanu si Naomi Osaka.

Sorana Cirstea a invins-o pe Laura Siegemund, urmand a o intalni pentru un loc in turul 3 pe elvetianca Belinda Bencic, a 13-a favorita a turneului.

Cel mai bun rezultat al carierei pentru Cirstea la US Open e turul 3, faza a turneului unde a ajuns de fiecare data in ultimii trei ani.

Sorana Cirstea a povestit si cum a trecut peste covid

"Dupa Wimbledon am avut covid destul de rau. Cinci zile am fost in pat cu simptome destul de acute. Oboseam foarte repede, nu mai aveam aceeasi rezistenta si a mai durat inca vreo doua saptamani pana m-am antrenat normal. In total vreo 5-6 saptamani m-a dat inapoi, dar de la Cincinnati sunt ok", a marturisit Sorana.



De ce sunt posibile suprizele la US Open. Un raspuns e oferit de Sorana Cirstea