US Open

GAME CU GAME Finala feminina de la US Open in setul decisiv

Onlinesport.ro a transmis LIVE TEXT finala feminina a turneului de la US Open. De la ora 23:30 s-au intalnit primele doua jucatoare ale lumii, Serena Williams si Victoria Azarenka.

FINAL S.Williams - Azarenka 7-5, 6-7 (6), 6-1. Multumim pentru atentia acordata si va invitam sa ramaneti in continuare alaturi de Onlinesport.ro

GAME, SET si MECI. Serena Williams castiga un nou titlu la US Open. Williams se descarca emotional prin strgate de eliberare. Azarenka plange de amaraciune.

SET 3-1 Serena face break-ul pe un serviciu gresit de Azarenka si lidera mondiala se poate distanta din nou la 4-1 la fel ca in setul secund.

SET 3, 1-1 Inceput echilibrat de set al treilea. La US Open se joaca tie-break in decisiv.

TIE-BREAK: Doua sanse de set ratate de Azarenka la 6-4. Rezistenta formidabila din partea Serenei Williams. In cele din urma Williams cedeaza prima si Azarenka egaleaza situatia la seturi vom avea decisiv.

SET 2, 6-6 Williams face o dubla greseala la minge de break pentru Azarenka si astfel avem tie-break pentru lamurirea setului al doilea.

SET 2, 6-5 Raspuns imediat al liderei mondiale. Serena urca din nou la fileu si o obliga pe Azarenka sa greseasca. Break reusita de americanca, iar aceasta va servi din nou pentru meci.

SET 2, 5-5 Azarenka relanseaza finala. Break reusit de numarul doi mondial dupa un retur foarte bun. Williams a atacat furibund in cautarea loviturii decisive, dar in cele din urma a trimis mult in afara terenului.

SET 2, 5-4 Bielorusa ridica nivelul jocului si reuseste un game solid pe propriul serviciu. Serena mai are un game avantaj si va servi pentru inchiderea meciului.

SET 2, 4-2 Azarenka nu cedeaza fara lupta si recupereaza un break din cele doua. In tribunele arenei centrale de la Flushing Meadows este prezent si fostul presedinte american Bill Clinton.

SET 2, 4-1 Un nou break in dreptul Serenei si echilibrul se rupe si mai mult. Williams este foarte aproape de un nou titlu la US Open.

SET 2, 3-1 Serviciul o ajuta pe Serena sa pastreze diferenta de doua game-uri la adapostul break-ului luat in debut.

SET 2, 2-0 Game alb reusit de Williams pe propriul serviciu si meciul curge unidirectional.

SET 2, 1-0 Williams continua momentul bun si incepe cu un break. In acest moment jucatoarea din Statele Unite controleaza disputa.

SET 1, 7-5 Primul set ii revine Serenei Williams in urma unui game alb. Aproape o ora pentru acest prim act.

SET 1, 6-5 Williams face break-ul si are prima sansa la castigarea primului set.

SET 1, 5-5 Serena castiga la mare lupta jocul cu numarul zece. De noua minute a avut nevoie jucatoarea americana pentru a depasi apararea Victoriei Azarenka. Serena nu a ezitat sa urce si la fileu, lucru care nu prea ii este caracteristic.

SET 1, 4-5 Un singur game o mai desparte pe Azarenka de castigarea primului set dupa un joc solid la serviciu. Serena va urma insa la serviciu si poate trimite primul act in prelungiri.

SET 1, 3-4 Azarenka o ademeneste pe Serena cu o scurta la fileu, dupa care pune un lob castigator si trece din nou in avantaj, scor 4-3.

SET 1, 2-2 Doua erori nefortate comise de Azarenka si Williams restabileste egalitatea. Meciul intra intr-o faza a echilibrului.

SET 1, 1-2 Azarenka trece la conducere cu primul game castigat la serviciu in aceasta finala. In continuare vantul pune probleme ambelor jucatoare.

SET 1, 1-1 Vantul o deranjeaza pe Williams la serviciu si Azarenka echilibreaza imediat scorul cu un re-break rapid.

SET 1, 1-0 Serena incepe in forta si reuseste deja primul break. Se aude primul "come on" de incurajare din partea liderei mondiale. Azarenka a servit un as in game-ul pierdut, in rest nu a avut replica.

ora 23:51 Incepe finala cu Azarenka la serviciu.

Serena Williams a ajuns in finala pierzand doar 16 gameuri in sase partide. "Este cea mai mare jucatoare a tuturor timpurilor", a declarat duminica Azarenka despre sora mai mica din familia Williams.

Azarenka a castigat ultimul meci direct, cel de la Cincinnati, in ajunul US Open, insa Serena Williams are 12 victorii din cele 15 partide jucate cu sportiva din Belarus.

"In ambele victorii ale ei din 2013, Azarenka a jucat foarte bine", a declarat Serena.

Ambele au castigat anul acesta cate un turneu de Grand Slam. Williams este numarul 1 mondial si a invins la Roland Garros. O victorie la US Open ar duce-o la un singur titlu distanta fata de recordul Martinei Navratilova si Chris Evert de 18 victorii in turneele de Mare Slem.

Azarenka a castigat la Australian Open, pentru al doilea an ma rand si are ocazia sa isi mai adauge un Grand Slam in vitrina.



GAME CU GAME Finala feminina de la US Open in setul decisiv