US Open

Adversara dificila pentru Simona Halep in optimi la US Open

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in optimi de finala la US Open, turneu unde este cotata cu sansa a doua la castigarea trofeului.

Halep o va intalni pentru un loc in sferturi pe Sabine Lisicki din Germania, jucatoare care a ocupat in trecut locul 12 mondial.

Lisicki, in prezent a 24-a in lume, a invins-o in trei seturi pe Barbora Strycova din Cehia, cu 6-4, 4-6, 7-5, la capatul unui meci de 2 ore si 44 de minute.

In setul al treilea viitoarea adversara a Simonei Halep a acuzat o problema la genunchiul stang, dar chiar si asa a avut puterea de a reveni de la 1-5.

Halep si Lisicki s-au intalnit de patru ori pana acum, scorul fiind favorabil Simonei (3-1). Jucatoarea noastra a castigat ultimele trei dispute, pe ultima in sferturi la Wimbledon 2004, cu 6-4, 6-0.

Singura victorie a nemtoaicei dateaza din 2011, cand Lisicki i-a administrat un 6-1, 6-2 lui Halep in turneul de la Stanford, insa atunci jucatoarea noastra nu-si incepuse fulminanta ascensiune.

Meciul dintre Halep si Lisicki este programat in cursul zilei de luni la o ora pe care organizatorii o vor anunta duminica.



Adversara dificila pentru Simona Halep in optimi la US Open