Tenis

Unchiul Toni renunta la colaborarea cu Rafael Nadal

Sursă foto: twitter.com

Acesta va fi ultimul an cand Rafael Nadal va mai fi antrenat de unchiul sau, Toni, a anuntat acesta intr-un interviu.

Toni Nadal, omul care il antreneaza pe Rafa inca din copilaria acestuia, a declarat ca se simte dat la o parte de alte persoane din anturajul jucatorului si ca la finalul acestui an renunta la rolul sau alaturi de fostul lider mondial.

“Pentru anul urmator nu voi mai fi antrenorul lui Rafael in circuit si ma voi dedica exclusiv asupra activitatii de la academia noastra”, a spus Toni Nadal pentru Il Tennis Italiano.

“Relatia cu nepotul meu a fost intotdeauna una excelenta si in toti acesti ani n-am avut niciun moment de criza”, a adaugat Toni.

Acesta mai spune insa ca in ultima perioada s-a simtit dat la o parte de Carlos Costa, managerul lui Rafa, si de tatal jucatorului.

In anturajul lui Nadal a aparut in ultimul timp si fostul lider ATP Carlos Moya in incercarea de a-l readuce pe Rafa in topul ierarhiei.

Nadal are 14 titluri de Mare Slem castigate alaturi de unchiul sau, iar in acest an a disputat finala de la Australian Open contra lui Roger Federer.Unchiul Toni renunta la colaborarea cu Rafael Nadal