Turneul Campioanelor

Trei pentru un loc in semifinale. Simona Halep ramane la mana ei

Sursă foto: twitter.com/wta_insider

Caroline Garcia a invins-o in trei seturi pe Elina Svitolina si in acest moment trei jucatoare se lupta pentru un loc in semifinalele Turneului Campioanelor din Singapore.

Garcia a invins-o pe Svitolina, cu 6-7, 6-3, 7-5, dupa un meci de doua ore si 44 de minute. Frantuzoaica a revenit formidabil de la 3-5 in setul decisiv.

In urma acestui rezultat trei jucatoare au sanse la calificarea de pe locul doi, iar meciurile ultimele etape se anunta foarte disputate.

Simona Halep este obligata sa castige cu Elina Svitolina pentru a ajunge in semifinale pe mana ei. Chiar si cu o infrangere, Halep ar pastra sanse de calificare, daca Wozniacki o invinge pe Garcia.

Clasamentul in Grupa Simonei Halep la Turneul Campioanelor

Criterii de departajare

1. Numarul de victorii

2 . Meciurile directe se iau in considerare numai la departarea a doua jucatoare. In caz de egalitate intre trei jucatoare urmatoarele criterii de departajare sunt, in ordine, seturile si gameurile castigate.

Scenarii posibile

Wozniacki se califica chiar si in eventualitatea unei infrangeri cu Garcia, cu conditia ca Svitolina sa o invinga pe Halep, caz in care daneza ar incheia pe locul doi.

Halep va termina a doua in grupa daca isi castiga meciul cu Svitolina. Poate obtine calificarea chiar si dupa o infrangere in trei seturi cu Svitolina, cu conditia ca Wozniacki sa o invinga pe Garcia.

Garcia poate castiga grupa daca o invinge pe Wozniacki si Halep pierde cu Svitolina. In acest caz Wozniacki ar merge in semifinale de pe locul doi, iar Halep si Svitolina ar fi eliminate.

Svitolina s-ar califica de pe locul doi daca o invinge in minimum de seturi pe Halep, iar Wozniacki o invinge pe Garcia.

 



Trei pentru un loc in semifinale. Simona Halep ramane la mana ei