Turneul Campioanelor

Simona Halep ramane concentrata pe calificarea in semifinale

Sursă foto: https://twitter.com/WTA/

In pofida infrangerii de miercuri din meciul contra Elinei Svitolina, detinatoarea trofeului la Turneul Campioanelor, Simona Halep ramane concentrata pe obiectivul pentru care a venit la Shenzhen.

”Meciul urmator este diferit fata de acesta de astazi. Puterea ei de a lovi mingea este foarte mare si are alt stil”, a spus Simona Halep despre intalnire de vineri cu Karolina Pliskova.

”Ma voi concentra pe jocul meu si pe tactica mea. Vreau sa castig acest meci, pentru ca vrea sa ma calific din grupa. Acesta este obiectivul meu”, a mai declarat Halep.

Acesta a mai recunoscut ca are nevoie de o recuperare foarte buna, resimtind o anumita stare de oboseala.

Cat priveste disputa cu Svitolina pierduta in doua seturi, Halep a recunoscut ca lipsa meciurilor din ultimele luni isi spune cuvantul.

”Am simtit ca nu pot finaliza punctele. M-am simtit putin obosita si frustrata pe teren, deoarece nu m-am pregatit suficient in ultima perioada. Nu am probleme la spate si am putut sa lovesc mingea fara dureri. Nu sunt dezamagita, pentru ca am jucat destul de bine, dar insuficient pentru a castiga”, a mai spus Halep.

Meciul Simona Halep - Karolina Pliskova se va disputa vineri cu prezenta in semifinale pe masa.



Simona Halep ramane concentrata pe calificarea in semifinale