Turneul Campioanelor

Simona Halep pierde in fata liderei mondiale Angelique Kerber la Turneul Campioanelor

In a doua partida pe care a disputat-o in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor din Singapore, Simona Halep a fost invinsa de Angelique Kerber dupa un meci de o ora si 20 de minute.

Kerber a fost jucatoarea mai constanta, care a gresit mai putin in momentele importante si care in cele din urma s-a impus, cu 6-4, 6-2.
 
Meciul a inceput cum nu se poate mai rau pentru Halep, jucatoarea noastra pierzandu-si serviciul inca din debut. Kerber s-a distantat la 3-1, dar Halep a reusit o serie importanta de trei game-uri la rand si a trecut in premiera la conducerea meciului (4-3) in urma unui game la zero pe propriul serviciu.
 
Momentul decisiv al primului set s-a jucat pe serviciul lui Kerber in game-ul opt, cand Halep nu a reusit sa profite de o minge de break. Nemtoaica a egalat si apoi in game-ul urmator a fost ea cea care a facut break-ul, pentru a inchide apoi setul cu 6-4.
 
Scenariul s-a repetat in debutul setului secund, cu Kerber reusind un break prin care a tinut-o sub presiune pe Halep. Simona a ratat doua sanse de break in game-ul doi, dupa care a salvat la randul ei o minge de break (1-2).
 
In cele din urma Kerber s-a distantat la 5-1 cu un al doilea break in game-ul cinci, iar lui Halep nu i-a mai ramas decat sa incerce o revenire spectaculoasa. Jucatoarea noastra a salvat primele doua mingi de meci ale adversarei si a avut chiar minge de 3-5, dar in cele din urma a trimis un retur afara si partida s-a incheiat.
 
Pentru Simona Halep calificarea in semifinale depinde de ultimul meci din grupa contra slovacei Dominika Cibulkova. Partida va avea loc joi.

Cum arata clasamentul dupa meciul de marti:



Simona Halep pierde in fata liderei mondiale Angelique Kerber la Turneul Campioanelor