Turneul Campioanelor

MINUT cu MINUT Simona Halep in primul meci la Turneul Campioanelor

Simona Halep, a treia pe lista favoritelor la Turneul Campioanelor, a deschis duminica intrecerea din Singapore. Meciul a fost LIVE TEXT in aceasta pagina.

FINAL Halep - Keys 6-2, 6-4

SET 2 (6-4) Doua mingi de meci ratate de Halep, dar jucatorea noastra inchide meciul cu un serviciu doi la limita. Nicio dubla greseala pentru Halep in cele 69 de minute petrecute pe teren.

SET 2 (5-4) Raspuns de mare campioana din partea Simonei, care accepta provocarea si raspunde ofensiv. Break reusit de Halep, al patrulea in acest meci.

SET 2 (4-4) Trei puncte la rand pierdute de Halep dupa ce a avut 30-0 si americanca obtine break-ul. Aceasta a ascultat sfaturile antrenorului ei, venind mai in fata pentru atacarea returului.

SET 2 (4-3) Keys ataca furibund doua puncte la rand si mentine suspansul in acest set.

SET 2 (4-2) Halep isi mai trece in cont un game la zero pe propriul serviciu.

SET 2 (3-2) Doua mingi de break Halep dupa a 30-a eroare nefortata comisa de Keys. Jucatoarea noastra trece la conducere in premiera in acest set secund.

SET 2 (2-2) Scurta senzationala pe care o pune Halep dupa ce ajunge in extremis o minge de asemenea scurta pusa de Keys. Un game alb la serviciu pentru jucatoarea noastra.

SET 2 (1-2) Halep pierde un game in care a avut la un moment dat 30-0 pe serviciul advers. Au urmat trei erori la rand si Simona solicita in premiera ajutorul lui Darren Cahill.

SET 2 (1-1) Prima minge de break a meciului pentru Keys. Halep serveste la limita cu al doilea, Keys loveste in forta si returneaza in fileu. Jucatoarea noastra mai salveaza o minge de break inainte de egala scorul spre disperarea lui Keys.

SET 2 (0-1) Keys anuleaza doua sanse de break ale Simonei si inchide spectaculos game-ul cu un forehand castigator pe linia terenului.

SET 1 (6-2) Halep serveste cu mingi noi pentru castigarea primului set si ajunge rapid la 40-0. Keys anuleaza o minge, dar Halep serveste impecabil si inchide setul aici.

SET 1 (5-2) Halep scapa putin in afara un forehand si Keys pune al doilea game pe tabela.

SET 1 (5-1) Dupa 13 puncte la rand seria Simonei se intrerupe dupa doar a treia greseala neprovocata a jucatoarei noastra (40-15). Keys are deja 15 in cont.

SET 1 (4-1) Serie foarte buna pentru Simona care isi trece in cont un break alb si ajunge la nu mai putin de zece puncte castigate la rand.

SET 1 (3-1) Halep se distanteaza dupa un game la zero pe propriul serviciu.

INFO: Simona solicita arbitrului din scaun ca luminile sa fie pastrate aprinse si in timpul pauzelor. La Singapore acestea se sting si raman aprinse doar luminile de fond, unele solicitante pentru ochi.

SET 1 (2-1) Doua mingi de break pentru Halep, primele in acest meci si ambele ratate. S-a intrat in prelungirile game-ului unde Halep a mai ratat o minge inainte de a castiga pe serviciul advers.

SET 1 (1-1) Halep conduce 40-0, dar se vede egalata de Keys. In cele din urma Simona isi face serviciul dupa un retur in fileu al americancei.

SET 1 (0-1) Keys isi castiga primul game in care a servit. Un game de tatonare in care cele doua jucatoare si-au reglat tirul.

12:11 Incepe meciul cu Keys la serviciu, jucatoare care pune in teren primul as chiar in debut.

Halep o intalneste pe americanca Madison Keys, o debutanta la Turneul Campioanelor, live text pe onlinesport.ro cu incepere de la ora 12:00.

Cele doua jucatoare fac parte din Grupa Rosie, unde tot duminica se va disputa meciul Angelique Kerber si Dominika Cibulkova.

Halep o conduce pe Keys la general, cu 4-1, iar trei dintre victoriile Simonei au fost obtinute chiar in acest an, la Wimbledon, Wuhan si Montreal.

Keys a castigat chiar primul duel al celor doua, in 2014, la Sydney. De atunci i-a mai luat doar doua seturi Simonei in patru meciuri.



MINUT cu MINUT Simona Halep in primul meci la Turneul Campioanelor