Turneul Campioanelor

Simona Halep la revenirea in tara: "Sunt suparata, dar merg mai departe"

Jucatoarea Simona Halep a revenit in tara dupa participarea la Turneul Campioanelor din Singapore, unde nu a reusit sa depaseasca faza grupelor.

Cu o victorie si doua infrangeri, Halep nu a izbutit sa egaleze performanta din sezonul precedent, dar incheie sezonul pe cea mai inalta pozitie din cariera, locul 2 WTA.

“M-am simtit obosita. Sunt suparata, normal, dar merg mai departe. Nu am nimic sa-mi reprosez. Trebuie doar sa ma antrenez mai bine, sa stau mai bine fizic”, a spus Halep la revnirea in Romania.

Campioana noastra mai spune ca este multumita sa incheie al doilea sezon consecutiv in topul cinci mondial, desi admite ca trebuie sa aiba un joc mai variat, cu scurte mai multe in schimburi.

“Imi doresc un trofeu de Mare Slem, dar imi vad de treaba mea si fac ce pot. Multi asteapta foarte mult, dar eu imi vad de treaba mea”, a mai spus Halep.

Aceasta a mai precizat ca in zilele urmatoare va anunta cu cine va lucra in 2016.Simona Halep la revenirea in tara: "Sunt suparata, dar merg mai departe"