Turneul Campioanelor

Simona Halep: ”L-am enervat pe Darren”. Australianul: ”Ai fost o rusine pe teren”

Sursă foto: https://twitter.com/WTA

Simona Halep a parasit Turneul Campioanelor eliminata dupa faza grupelor si un meci contra Karolinei Pliskova in care i-a lipsit si sansa.

Dupa meci Simona Halep a rememorat ultimul game, unul in care a fost intoarsa dupa ce a avut avantaj si sanse bune de a egala scorul. S-ar fi facut 5-5 dupa ce Pliskova avusese 5-2 la un moment dat.

”A fost un game ghinionist pentru mine. Am avut 30-0, iar mingea a prins putin linia. A fost un meci foarte dificil, asta si pentru ca n-am jucat cel mai bun tenis.

”Cu siguranta am fost acolo dupa acel prim set foarte rapid. Ea a fost buna, a fost puternica, dar este greu sa pierzi un asemenea meci. Am fost aproape sa fac 3-0 in decisiv, dar a fost putina presiune atunci si mi-am pierdut mingea. E un lucru pozitiv ca am revenit de la 2-5. Mergem inainte”, a declarat Halep dupa meci.

Despre una dintre interventiiile lui Darren Cahill, in care australianul a folosit un ton mai suparat, Halep a spus: ”Am fost putin nervoasa in acel moment si sunt sigura ca l-am enervat pe Darren. Toata lumea stie ca lucrez la acest aspect”.

”Simo, uită-te la mine! În ultimele trei ghemuri ai fost o ruşine pe teren. Haide, nu poţi câştiga meciul aşa cum ai jucat în ultimele trei ghemuri. Trebuie să revii, păstrează-ţi concentrarea. Nu ai niciun motiv să pierzi aici”, i-a transmis Darren Simonei la una dintre interventiile la banca.

Pentru Simona Halep a fost ultimul meci al anului.

Aceasta a obtinut o victorie si a pierdut alte doua meciuri in Grupa Violet la Turneul Campioanelor de la Shenzhen.

O singura data Halep a trecut de grupe, la chiar prima editie in 2014, atunci cand a disputat si finala in compania Serenei Williams. Finala pierduta, ne amintim.



Simona Halep: ”L-am enervat pe Darren”. Australianul: ”Ai fost o rusine pe teren”