Turneul Campioanelor

Simona Halep isi va anunta antrenorul pentru 2016

Simona Halep a declarat ca va face un anunt legat de antrenorul cu care va colabora pe durata anului 2016.

Sportiva din Romania a decalarat ca luni, la o zi dupa finalul Turneului Campioanelor, va anunta numele tehnicianului alaturi de care se va pregati in 2016.

Cel mai probabil, Halep va confirma continuarea colaborarii cu Darren Cahill, australianul cu care pare sa se intelega bine, in ciuda ultimului esec din Singapore.

Cahill este considerat un antrenor de tenis de top, insa si pretentiile sale financiare sunt pe masura. Antrenorii de tenis tin secrete salariile, dar in lumea acestui sport se vorbeste in tenisul masculin de 500.000 de dolari pe an, plus cheltuieli si bonusuri in functie de performante.

In 2015, Simona Halep a castigat 3,6 milioane de dolari, din totalul de 10,1 de pana acum. Un jucator profesionist de tenis cheltuieste pe deplasari, anual, in jur de 150.000 de dolari. 

Cahill si-a dorit dupa ce a terminat programul Adidas sa isi gaseasca o jucatoare sau un jucator pe care sa il antreneze cu "norma intreaga", ceea ce este aproape sa reuseasca. Indicatiile sale pentru Simona Halep au fost mereu pertinente la Turneul Campioanelor, insa jucatoarea din Romania nu a reusit sa le puna in practica.



Simona Halep isi va anunta antrenorul pentru 2016