Turneul Campioanelor

Simona Halep, invinsa categoric de Caroline Wozniacki

Infrangere fara drept de apel suferita de Simona Halep, miercuri, in meciul al doilea la Turneul Campioanelor.

Lidera a ierarhiei mondiale pentru a treia saptamana la rand, Halep a fost intrecuta de Caroline Wozniacki, cu 6-0, 6-2, dupa un meci fara istoric incheiat in putin peste o ora de joc.

Trei break-uri au facut diferenta in primul set, un adevarat dus rece din care Halep nu s-a trezit pana la final.

Nici macar cele doua interventii la banca din partea antrenorului Darren Cahill nu au schimbat jocul extrem de previzibil si de “moale” al Simonei.

Asa am trait Simona Halep - Caroline Wozniacki

Jucatoarea noastra n-a gasit arma prin care sa contracareze serviciul puternic al adversarei, iar in setul al doilea, la ce din urma interventia a lui Cahill, Halep i-a replicat acestuia resemnata ca nu poate face nimic.

Halep n-a condus niciun moment in acest meci si doar in debutul setului s-a aflat la egalitate cu Wozniacki (1-1).

La 3-1 in setul secund Halep a beneficiat de o minge de break prin care ar fi anulat avantajul adversarei, dar Wozniacki a servit ca din tun un as cu primul serviciu. Nimic de facut pentru Halep, descurajata complet de jocul in forta al danezei.

Pentru Halep urmeaza meciul cu Elina Svitolina, o partida de totul sau nimic pentru calificarea in semifinale, acolo unde Wozniacki si-a asigurat deja prezenta dupa doua meciuri in care n-a cedat decat patru game-uri.



Simona Halep, invinsa categoric de Caroline Wozniacki