Turneul Campioanelor

Simona Halep a plecat spre Singapore cu gandul victoriei

In absenta Serenei Williams, retrasa din competitie din cauza unei accidentari pentru al doilea an la rand, Simona Halep crede ca are o sansa buna la castigarea Turneului Campioanelor din Singapore.

"Sper sa fie mai bine ca anul trecut si sa fie la fel ca in primul an. Va fi foarte greu, fiecare jucatoare e la un nivel inalt. Ma simt ok, sunt pregatita si sper sa fac o treaba buna. Am avut multi sustinatori romani in primii doi ani. Sper sa vina si anul acesta si sa castig", a spus Halep la plecarea spre Singapore.

Jucatoarea noastra a mai spus ca nu se gandeste la retragerea Serenei Williams, o jucatoare foarte buna, dar chiar si asa considera ca fiecare meci va fi foarte greu.

"Nu conteaza cu cine joc. Important e sa evoluez bine si sa trec de grupe. Indiferent care va fi adversara, trebuie sa castig jocurile", a adaugat Halep.

Pana acum se stiu sapte din cele opt jucatoare care vor juca la Singapore incepand cu 23 octombrie. Acestea sunt Angelique Kerber (lidera mondiala), Agnieszka Radwanska (campioana din 2015), Garbine Muguruza (semifinalista in 2015), Karolina Pliskova, Madison Keys si Dominika Cibulka (ultimele trei debutante).



Simona Halep a plecat spre Singapore cu gandul victoriei