Turneul Campioanelor

Mai este doar un loc liber pentru Turneul Campioanelor

Italianca Flavia Pennetta a obtinut calificarea de pe locul 7 la Turneul Campioanelor de la Singapore, completand o lista ce mai are nevoie de un singur nume.

Pennetta a aflat ca este calificata dupa ce Anastasija Sevastova a eliminat-o pe Karolina Pliskova de la Moscova. Acest lucru i-a adus italiencei calificarea la Singapore, iar proaspata castigatoare de la US Open nu a mai stat pe ganduri. Desi era calificata la randul sau in sferturile de finala de la Singapore, a parasit turneul si si-a cumparat biletele de avion pentru a fi prezenta cat mai devreme in orasul care gazduieste Turneul Campioanelor.

Pentru Singapore mai este un singur loc liber. Pentru el se bat Lucie Safarova si Carla Suarez Navvaro. Jucatoarea din Spania are nevoie de victorii joi si vineri pentru a ajunge pe picioarele ei la Singapore. Daca nu va castiga aceste meciuri, Safarova este cea care va obtine ultimul bilet pentru Turneul Campioanelor.

La Singapore, Simona Halep este favorita numarul 1 si este jucatoarea care a obtinut prima calificarea, pe 4 septembrie. Lista celor sapte jucatoare de pana acum este: Simona Halep, Garbine Muguruza, Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska, Petra Kvitova, Angelique Kerber si Flavia Pennetta.

La Turneul Campioanelor vor fi doua grupe de cate patru jucatoare, iar cele mai bine doua clasate se vor califica in semifinale.

 



Mai este doar un loc liber pentru Turneul Campioanelor