Turneul Campioanelor

Tragerea la sorti a grupelor la Turneul Campionelor. Simona Halep are parte de o grupa accesibila

Simona Halep si-a aflat, vineri la pranz, adversarele pe care le va intalni la Turneul Campioanelor din acest an. Halep, cotata cu sansa a 3-a la castigarea turneului, le-a evitat pe Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova si Garbine Muguruza, dar va juca impotriva liderei mondiale Angelique Kerber. Celelalte doua adversare ale Simonei sunt debutante la competitia din Singapore.

Cele opt jucatoare calificate sunt impartite in doua grupe, Grupa Rosie si Grupa Alba. Primele doua se califica in semifinale si vor juca incrucisat.

Grupa Rosie: Angelique Kerber, Simona Halep, Madison Keys, Dominika Cibulkova.

Grupa Alba: Agnieszka Radwanska, Karolina Pliskova, Garbine Muguruza, Johana Konta sau Svetlana Kuznetsova.

Vedeti mai jos momentul cu intrarea in scena a Simonei Halep. Aceasta a dezvaluit ca-i place foarte mult sa mearga la cumparaturi si ca vrea sa castige cat mai multe meciuri la Singapore, pentru a avea cat mai multe lucruri de cumparat.


La Simona Halep traficul contorizat al transmisiei video efectuata de WTA pe canalul propriu de Facebook a crescut in doar cateva secunde cu aproape 1000 de vizualizari, astfel ca serverul s-a blocat. De departe, Halep a avut parte de cea mai calduroasa primire din partea fanilor prezenti la tragerea la sorti.


Karolina Pliskova: "Am avut saptamani foarte bune la US Open si am reusit sa ajung aici in premiera. Am ajuns aici miercuri seara, m-am antrenat si n-am avut timp sa vad orasul".

Garbine Muguruza: "A fost un an nebun pentru mine. Am castigat primul turneu de Mare Slem si revin aici la Singapore, un loc incredibil unde vom juca cele mai bune opt jucatoare ale anului".

Madison Keys: "Tocmai imi terminasem meciul la Linz cand am aflat ca m-am calificat. Sunt nerabdatoare sa joc aici".

Dominika Cibulkova: "Nici ca-mi puteam imagina un an mai bun. Trei titluri si o nunta. E primul meu Turneu al Campionaelor si ma bucur sa ajung aici ca femeie casatorita".

Simona Halep este cap de serie numarul 3 si o va evita pe Karolina Pliskova din Cehia, jucatoare trimisa automat in grupa opusa.

De asemenea, Halep nu va fi in aceeasi grupa cu Angelique Kerber (1) si Agnieszka Radwanska (2), jucatoare distribuite in grupe diferite.

Pana acum se cunosc sapte dintre cele opt jucatoare care vor participa la ultima mare competitie a anului in tenisul feminin. Ultimul loc este disputat de britanica Johanna Konta si de rusoaca Svetlana Kuznetsova, ultima fiind obligata sa castige turneul de la Moscova din aceasta saptamana pentru a ajunge in Singapore.

Cum arata ordinea jucatoarelor la Turneul Campioanelor din acest an:

1. Kerber
2. Radwanska
3. Halep
4. Pliskova
5. Muguruza
6. Keys
7. Cibulkova
8. Konta/Kuznetsova



Tragerea la sorti a grupelor la Turneul Campionelor. Simona Halep are parte de o grupa accesibila