Turneul Campioanelor

Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor

Meci de totul sau nimic pentru Simona Halep la Turneul Campioanelor din Singapore, vineri, dupa ora 14:30. Click pentru streaming live legal

FINAL Halep - Svitolina 3-6, 4-6

SET 2, 4-6 Meciul se incheie cu forehand trimis de Halep in fileu si pentru al treilea an consecutiv jucatoarea noastra rateaza iesirea din grupe la Turneul Campioanelor.

SET 2, 4-5 Halep nu renunta si se agata de acest game. Va mai avea o sansa de rebreak in urmatorul.

SET 2, 3-5 Inca o minge trimisa in fileu si Svitolina consolideaza break-ul obtinut anterior.

SET 2, 3-4 Halep isi pierde serviciul dupa mai multe greseli incredibile. La 40-30 s-a decis sa atace la fileu dupa un forehand destul de moale si a fost pasata cu usurinta de o diagonala care a prins la limita terenului.

SET 2, 3-3 Serveste bine Svitolina si pune al doilea game consecutiv pe tabela fara punct pierdut.

SET 2, 3-2 Halep reactioneaza pozitiv si revine la conducere dupa cele doua game-uri pierdute la rand.

SET 2, 2-1 Svitolina recupereaza break-ul si Cahill revine din nou langa Simona. Aceasta este in continuare nemultumita si spune ca nimic nu-i merge asa cum isi doreste.

SET 2, 2-0 Formidabila revenire pentru Simona de la 0-40. A treia lovitura a facut toti bani, punand-o in mare dificultate pe Svitolina. Prima minge de break a Simonei in acest meci. Halep controleaza punctul, accelereaza cu reverul si o forteaza pe adversara sa trimita in fileu. Break Halep!

SET 2, 1-0 Halep conduce in premiera in acest meci.

SET 1, 3-6 Primul set este adjudecat de Svitolina dupa 31 de minute. Halep a avut 30-15 pe serviciul advers in acest ultim game, dar a fost insuficient pentru a forta break-ul.

SET 1, 3-5 Halep isi castiga la zero game-ul de serviciu si mai are o ultima sansa de a obtine rebreak-ul.

SET 1, 2-5 Inca un game adjudecat de Svitolina si jucatoarea din Ucraina se apropie de castigarea primului set. Halep va servi cu mingi noi.

SET 1, 2-4 Raspuns bun din partea Simonei cu un game de serviciu castigat la zero.

SET 1, 1-4 Svitolina pastreaza break-ul dupa un game la zero pe propriul serviciu.

SET 1, 1-3 Primul game adjudecat de Halep in acest meci. A ademenit-o pe Svitolina cu o scurta la fileu, dupa care a pasat-o cu un lob frumos. Un punct de moral.

SET 1, 0-3 Halep o invita sa atace din apropierea fileului si ucraineanca finalizeaza cu smash in forta. Simona solicita interventia lui Darren Cahill.

SET 1, 0-2 Halep trimite cu forehand-ul in fileu si Svitolina are prima minge de break a meciului. Svitolina obtine break-ul.

SET 1, 0-1 Svitolina castiga primul game al meciului, dar Halep arata decisa sa lupte pentru fiecare minge.

14:42 Incepe meciul cu Svitolina la serviciu.

14:40 Halep a castigat tragerea la sorti si a ales sa primeasca in primul game.

14:33 Cele doua jucatoare intra in arena. Prima este Svitolina, urmeaza imediat dupa si Halep.

Jucatoarea noastra este obligata sa o invinga pe Svitolina pentru accederea in semifinalele competitiei din Singapore.

Scorul la general este 2-2, iar Svitolina a castigat ultima confruntare, in semifinale la Toronto, cu un aspru 6-1, 6-1.

Halep, Svitolina si Caroline Garcia se lupta pentru ultimul loc liber in careul de asi. Halep e la mana ei si merge in semifinale cu victorie la Svitolina sau cu infrangere in trei seturi, cu conditia ca Wozniacki sa o invinga pe Garcia in cealalta partida.

Karolina Pliskova, Venus Williams si Caroline Wozniacki sunt deja califcate in semifinale.Asa am trait Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor