Turneul Campioanelor

Asa am trait Simona Halep contra Caroline Garcia in Grupa Rosie

Sursă foto: twitter.com

Simona Halep a debutat luni dupa-amiaza la Turneul Campioanelor impotriva frantuzoaicei Caroline Garcia.

FINAL Halep - Garcia 6-4, 6-2

SET 2, 6-2 Minge de meci Halep dupa a treia eroare nefortata comisa de Garcia in acest game. Frantuzoaica rateaza un forehand incredibil din apropierea fileului si astfel meciul se incheie cu victoria Simonei.

SET 2, 5-2 Garcia se agata de acest game si ramane in meci. Halep va servi pentru castigarea partidei la adapostul celor doua break-uri obtinute in acest set.

SET 2, 5-1 Halep face diferenta cu primul serviciu si victoria e aproape.

SET 2, 4-1 Pentru al doilea game la rand Halep revine de la 0-40. De aceasta data pe serviciul advers. Halep face diferenta cu doua lovituri senzationale, un forehand castigator urmat de un rever in lung de linie fara reactie din partea lui Garcia. Inca un break in dreptul lui Halep.

SET 2, 3-1 Un game fabulos reusit de Halep, cu revenire de la 0-40. Halep a servit al treilea sau as in acest meci si s-a distantat pe tabela pastrand avantajul break-ului obtinut anterior.

SET 2, 2-1 Halep o tine pe Garcia in spatele terenului si o forteaza sa greseasca. Astfe, primul break al setului este obtinut devreme de jucatoarea noastra. Garcia solicita interventia tatalui si antrenorului ei.

SET 2, 1-1 Al doilea game la zero izbutit de Halep in acest meci.

SET 2, 0-1 Garcia profita de pasivitatea Simonei la un retur in lung de linie. Minge castigatoare prin care frantuzoaica trece la conducere.

SET 1, 6-4 Doua mingi de set salvate de Garcia, insa Halep inchide acest prim act cu un forehand castigator dupa 50 de minute de la primul serviciu.

SET 1, 5-4 Dubla greseala comisa de Garcia la minge de break pentru Halep. Jucatoarea noastra va servi pentru castigarea primului set.

SET 1, 4-4 Sfaturile primite de la Cahill dau roade si Halep isi castiga fara probleme serviciul cu un as la 171 km/h.

SET 1, 3-4 Retur ratat de Halep dupa o deplasare mult in afara terenului si Garcia revine la conducere cu al doilea game la rand. Este primul moment in care Simona solicita interventia lui Darren Cahill.

SET 1, 3-3 Halep isi pierde rapid serviciul cu o dubla greseala la 15-40.

SET 1, 3-2 Primul break al meciului este reusit de Halep, un break la zero. Dintr-odata serviciul lui Garcia s-a prabusit total.

SET 1, 2-2 Halep isi castiga serviciul fara dificultati. Primul as al meciului servit de jucatoarea noastra.

SET 1, 1-2 Game alb reusit de Garcia, jucatoarea intrata mai bine in acest meci.

SET 1, 1-1 Halep isi castiga la mare lupta primul game de serviciu, unul intins pe durata a 9 minute si 26 de secunde. Doua mingi de break a salvat Halep in acest joc.

SET 1, 0-1 Un singur punct obtinut de Halep in acest game inaugural. Garcia a servit bine, a facut pasul spre fileu si a controlat schimburile de mingi mai prelungite.

14:42 Incepe meciul cu Garcia la serviciu.

14:35 A inceput incalzirea dinaintea meciului propriu-zis. Halep a castigat tragerea la sorti, dar prefera sa debuteze la primire.

Halep, numarul unu mondial pentru a treia saptamana la rand, este principala favorita la castigarea Turneului Campionelor, unde alte sase jucatoare tintest primul loc WTA la finalul sezonului.

Halep a pierdut ultimul meci cu Garcia, in finala de la Beijing, un meci disputat in conditii speciale, la o zi distanta dupa ce jucatoarea din Constanta se incoronase lidera a clasamentului WTA.

Garcia joaca in premiera la Turneul Campioanelor.



Asa am trait Simona Halep contra Caroline Garcia in Grupa Rosie