Turneul Campioanelor

Asa am trait Simona Halep - Caroline Wozniacki

Simona Halep si Caroline Wozniacki s-au duelat, marti dupa-amiaza incepand cu ora 14:30, in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor din Singapore.

FINAL Halep - Wozniacki 0-6, 2-6

SET 2, 2-6 Wozniacki pune punct meciului cu o lovitura de trecere. Halep paraseste arena infranta categoric.

SET 2, 2-5 Serviciu as gasit de Wozniacki la 30-30 intr-un moment de revenire pentru Simona. Jucatoarea noastra trimite cu returul in fileu pe serviciul doi si astfel se mai adauga un game pe tabela danezei.

SET 2, 2-4 Halep deschide mai mult unghiurile si in cele din urma face diferenta cu un rever castigator. Ramane un singur break avans.

SET 2, 1-4 Serviciu ca din tun trimis de daneza la minge de break pentru Halep. Daneza isi castiga in cele din urma game-ul cu ajutorul serviciului, unul fara eroare in acest meci. Cahill coboara din nou la banca lui Halep. "Loveste chiar atat de puternic?", intreaba Darren. Halep spune ca "e imposibil" de facut ceva.

SET 2, 1-3 Wozniacki obtine break-ul intr-un game in care Halep a revenit de la 0-40, dar a trimis un forehand in fileu la ultima sansa a adversarei pe care incerca sa o anuleze.

SET 2, 1-1 Primul game castigat de Halep in acest meci dupa sapte pierdute. Un game care ii electrizeaza pe fanii Simonei din tribune, un game la zero care ii poate da incredere.

SET 2, 0-1 Game de serviciu castigat de Wozniacki. Deocamdata Halep fara reactie.

SET 1, 0-6 Wozniacki castiga setul cu un al treilea break, aceasta dupa ce Halep daduse cateva semne de revenire in acest game.

SET 1, 0-5 Game la zero reusit de Wozniacki pe propriul serviciu. Halep solicita interventia lui Cahill: "Ea a gresit un singur prim serviciu. Sa punem putin mai multa presiune pe prima ei minge si sa nu mai stai asa de in spate".

SET 1, 0-4 Un nou moment dificil pe serviciul Simonei. La 0-30 se rejoaca un punct intors de arbitra din scaun dupa proba video. Halep isi pierde pentru a doua oara serviciu si scorul capata proportii dupa doar 15 minute de la startul meciului.

SET 1, 0-3 Halep revine de la 0-40, dar Wozniacki gaseste al treilea serviciu castigator si consolideaza break-ul obtinut anterior.

SET 1, 0-2 Break reusit de Wozniacki, jucatoare mai bine intrata in meci. Halep inca se cauta din toate punctele de vedere.

SET 1, 0-1 Un game lung de debut castigat de daneza cu lovitura castigatoare dupa un raliu de 20 de lovituri.

14:43 Incepe meciul cu Wozniacki la serviciu.

14:35 Cele doua jucatoare au intrat pe teren pentru incalzirea dinaintea meciului.

Halep si Wozniacki au castigat primele meciuri, iar jucatoare care se va impune miercuri ia o optiune serioasa pentru prezenta in semifinale.

Calcule: Halep poate ajunge in semifinale dupa meciul cu Wozniacki

La general scorul intalnirilor directe ii este favorabil danezei, care a castigat trei din cele cinci meciuri cu Halep.



Asa am trait Simona Halep - Caroline Wozniacki