Turneul Campioanelor

Asa am trait Simona Halep - Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor

Am transmis live text in aceasta pagina meciul dintre Simona Halep si Bianca Andreescu din Grupa Violet la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor SET 1 SET 2 SET 3
Simona Halep (ROU) 3 7 6
Bianca Andreescu (CAN)  6 6 3

Vedeti aici cotele oferite de FORTUNA pentru meciul Halep - Andreescu

SET 3, 6-3 Halep inchide meciul in stil de mare campioana, cu game la zero.

SET 3, 5-3 Fileul tine cu Simona la un raliu urias jucat sub spectrul unui break iminent. Mingea cade in terenul lui Andreescu si Halep face break-ul.

SET 3, 4-3 Sansa uriasa ratata de Halep. Prea usor pierde acest game de serviciu si practic o mentine pe Andreescu in meci. La 5-2 zarurile erau aproape aruncate.

SET 3, 4-2 Halep obtine break-ul si are prima sansa la castigarea meciului. Andreescu arata epuizata fizic.

SET 3, 2-2 Break luat inapoi de Halep. Jucatoarea noastra a ridicat mult nivelul si acum arata potential pentru victorie.

SET 3, 1-2 Andreescu trece la conducere cu break in fata dupa un game inceput bine de Halep. Darren Cahill coboara din nou pe teren: ”Promite-mi ca vii mai des in fata!”.

SET 3, 1-0 Halep isi castiga serviciul la 15. Echilibru aproape perfect in setul al doilea intins pe durata a 66 de minute. Un singur punct a facut diferenta la total. Halep a strans statistica la puncte direct castigatoare (10-13).

16:47 Incepe setul decisiv cu Halep la serviciu.

Timeout medical pentru Simona Halep si Bianca Andreescu. Halep profita si face o scurta incursiune pana la vestiare. Andreescu are probleme serioase la spate si primeste ingrijiri chiar la maginea terenului. Halep se incalzeste la serviciu!

TIE-BREAK: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1, 3-2, 3-3, 4-3, 4-4, 5-4, 6-4, 6-5, 6-6, 7-6, 8-6. Halep castiga setul doi si vedem acel zambet devenit celebru.

SET 2, 6-6 Minge de meci salvata de Halep in acest game senzational, cel mai disputat al meciului. Urmeaza tie-break.

SET 2, 5-6 Andreescu din nou la un joc distanta de victorie. Halep va servi inca o data sub presiune pentru a ramane in meci.

SET 2, 5-5 Un game solid de aceasta data pentru Halep pe propriul serviciu. Setul secund intra in prelungiri.

SET 2, 4-5 Andreescu revine la conducere dupa al treilea game la rand. Halep nu-si gaseste ritmul.

Timeout medical pentru Bianca Andreescu. Acesta s-a zgariat la tibia piciorul stang si sangereaza. Darren Cahill profita de ocazie si coboara din nou langa Simona.

SET 2, 4-4 Halep pedepsita pe serviciul doi. Andreescu anuleaza avantajul Simonei si ramane in controlul partidei.

SET 2, 4-3 Andreescu reduce din diferenta, iar Darren Cahill revine la banca pentru sfaturi.

SET 2, 4-2 Pentru prima data in meci Halep se desprinde la doua lungimi. Un game in care jucatoarea noastra s-a vazut egalata de la 40-0, dar a gasit imediat serviciul as care a scos-o din incurcatura.

SET 2, 3-2 Inca un break reusit de Simona intr-un game in care Andreescu a avut 15-0.

SET 2, 2-2 Andreescu isi ia inapoi break-ul. Serviciul nu o ajuta prea mult pe Halep. La 0-15 aceasta a comis o dubla.

SET 2, 2-1 Halep trece la conducere cu break in fata. Returul a facut diferenta obligand-o pe Andreescu sa trimita afara.

SET 2, 1-1 Inspirata Simona la un challenge. Mingea data afara de arbitru pe reluare apare in teren! Un game facil pentru Simona.

SET 2, 0-1 Chiar daca a comis prima ei dubla greseala din meci, Andreescu obtine game-ul de serviciu.

Statistica: Doar 5 puncte castigatoare pentru Halep in primul set. Andreescu a avut de trei ori mai multe!

SET 1, 3-6 Andreescu obtine primul set in urma unui break. Halep a comis doua erori nefortate in acest game de serviciu si in continuare nu are controlul partidei. Bianca a dominat jocul si asta se reflecta pe tabela de marcaj.

SET 1, 3-5 Primul as al meciului si game la zero pentru Andreescu.

SET 1, 3-4 Halep trimite cu reverul afara dupa un schimb lung. Andreescu trece din nou la conducerea cu break in fata. Este momentul in care il vedem pe Darren Cahill la banca pentru a-i oferi sfaturi Simonei.

SET 1, 3-3 Andreescu reactioneaza cu un game de serviciu la zero si are un strigat de eliberare, semn ca joaca sub o oarecare presiune.

SET 1, 3-2 Halep revine la conducere dupa un game fabulos in care a recuperat de la 0-40. Cinci puncte la rand obtinute de fosta lidera mondiala.

SET 1, 2-2 Luptatoare cum o stim, Halep nu renunta si intra la bataie. Break luat inapoi rapid de jucatoarea noastra, dupa ce Andreescu a condus in debutul jocului.

SET 1, 1-2 Rever trimis afara de Halep. Break Andreescu la chiar prima oportunitate. Un inceput mai bun de partida pentru Bianca.

SET 1, 1-1 Serveste bine cu prima minge Andreescu si se distanteaza la 40-0. Comite o eroare nefortate, dupa care Halep risca o lovitura castigatoare care se duce afara.

SET 1, 1-0 Halep isi castiga game-ul de serviciu. Patru erori nefortate comise de Andreescu, jucatoarea mai agresiva in acest debut de partida.

14:54 A inceput meciul cu Simona Halep la serviciu. Bianca Andreescu a castigat tragerea la sorti si a ales sa primeasca.

Aceasta este prima confruntare intre campioana de la Wimbledon si campioana de la US Open.

Un meci asteptat de intreaga suflare romaneasca iubitoare de tenis si sport in general.



Asa am trait Simona Halep - Bianca Andreescu la Turneul Campioanelor