Turneul Campioanelor

GAME cu GAME Simona Halep-Angelique Kerber la Turneul Campioanelor

Simona Halep a intalnit-o marti pe lidera mondiala Angelique Kerber cu incepere de la ora 14:30 in al doilea meci din Grupa Rosie la Turneul Campioanelor.

FINAL Halep-Kerber 4-6, 2-6

SET 2, 2-6 Halep pierde dupa un game in care a salvat doua mingi de meci, a avut sansa de break, pentru ca in cele din urma sa rateze de putin un retur.

SET 2, 2-5 Simona Halep uita cat e scorul si al 30-30 se indrepta spre banca. Revine la linia de serviciu, pune prima minge in teren si Kerber returneaza in fileu. Abia acum s-a incheiat game-ul.

SET 2, 1-5 Kerber isi castiga game-ul de serviciu si mai are nevoie de un singur joc pentru a castiga meciul.

SET 2, 1-4 Al doilea break reusit de Kerber si Halep se vede pusa cu spatele la zid. Cahill coboara din nou la banca pentru sfaturi.

SET 2, 1-3 Kerber rezista presiunii si pastreaza break-ul obtinut in debut. Nemtoaica a rupt echilibrul la 40-40 cu o scurta la care Halep a ajuns tarziu.

SET 2, 1-2 Halep reuseste primul as al meciului intr-un moment extrem de important, la 30-30. Pierde apoi doi puncte la rand si se vede nevoita sa salveze minge de break. In cele din urma isi castiga game-ul si ramane in meci.

SET 2, 0-2 Doua mingi de break ratate de Halep in acest game. Jucatoarea noastra nu doar ca nu a reusit sa profite de momentul bun, dar a pierdut patru puncte la rand de la 40-15.

SET 2, 0-1 Kerber incepe setul al doilea la fel cum a facut-o si in primul, cu break. Halep a avut ghinion la o minge care a iesit afara dupa ce a intalnit banda fileului.

15:27 Incepe setul al doilea cu Halep la serviciu.

SET 1, 4-6 Halep comite in continuare erori nefortate in momentele cheie ale game-urilor. Dupa ce a salvat o prima minge de set, la a doua a trimis cu forehand-ul in fileu.

SET 1, 4-5 Doua erori nefortate comise de Halep la 30-30 si aceasta isi pierde pentru a doua oara serviciul. Darren Cahill este chemat la banca. Acesta ii spune Simonei ca n-are ce sa-i repriseze din punct de vedere al tehnicii, dar ca trebuie sa fie mai agresiva si sa puna presiune pe adversara.


sursa: twitter.com/wta

SET 1, 4-4 Sansa de break pe care Halep o iroseste in acest game. Cu alte cuvinte, Kerber ataca dezlantuit si anuleaza punctul cu un forehand castigator.

SET 1, 4-3 Halep serveste impecabil si trece in premiera la conducere dupa un game adjudecat la zero.

SET 1, 3-3 Presiunea pusa de Simona Halep pe serviciul advers da rezultate si Kerber greseste decisiv. Break Halep!

SET 1, 2-3 Halep face pasul in fata si inchide game-ul cu o minge lunga pe care Kerber o retrimite in fileu.

SET 1, 1-3 Returul Simonei iese afara si Kerber reface diferenta de doua lungimi.

SET 1, 1-2 Halep pune primul game pe tabela si depaseste momentul psihologic al debutului mai ezitant. Ramane un break diferenta intre cele doua.

SET 1, 0-2 Game foarte lung pe serviciul lui Kerber pe care lidera mondiala il castiga la mare lupta. Halep a incercat fara succes sa-si ia inapoi break-ul.

SET 1, 0-1 Kerber profita de un forehand trimis in fileu de Halep si obtine break-ul.

14:40 Incepe meciul cu Halep la serviciu.

Va fi a opta intalnire directa intre cele doua jucatoare, Halep fiind intr-un sensibil avantaj (4-3).

In acest an au existat patru meciuri si de trei ori s-a impus Kerber.

Halep a invins-o pe Kerber in semifinalele de la Montreal, unde jucatoarea noastra avea sa-si treaca in cont al treilea titlu al sezonului.

Kerber a cucerit apoi titlul la US Open si a urcat pe primul loc in ierarhia mondiala.



GAME cu GAME Simona Halep-Angelique Kerber la Turneul Campioanelor