Turneul Campioanelor

Angelique Kerber a rabufnit dupa eliminarea suferita la Turneul Campioanelor: "Nu e corect"

Eliminata dupa faza grupelor dupa ce a pierdut in doua seturi disputa cu Lucie Safarova, jucatoarea germana Angelique Kerber si-a manifestat nemultumirea fata de regulamentul competitiei de la Singapore.

Kerber a jucat cu Safarova imediat dupa ce Kvitova pierduse cu Muguruza, astfel ca cehoaicele intre ele si-au dat o mana de ajutor.

Altfel spus, Safarova a tras tare pentru a castiga in doua seturi si a o trimite astfel in semifinale pe Kvitova.

“Nu cred ca este corect, pentru ca ar trebui sa fie ca la fotbal. Cand sunt meciuri decisive, ar trebui sa se joace in acelasi timp. Am incercat sa ma concentrez doar la meciului meu, dar nu am reusit. Corect ar fi sa se joace in acelasi timp”, a spus Kerber dupa meciul cu Safarova.

La turneele finale din fotbal in ultima etapa din grupe partidele incep la aceleasi ore pentru a se evita episodul petrecut la Cupa Mondiala din 1982, cand Germania Federala si Austria au facut un mic blat, in sensul ca nemtii au castigat cu 1-0, adica exact scorul care califica ambele echipe in detrimentul Algeriei.Angelique Kerber a rabufnit dupa eliminarea suferita la Turneul Campioanelor: "Nu e corect"