Turneul Campioanelor

Grafic: Cum a evoluat Simona Halep in clasamentul WTA din 2016

Simona Halep ataca activ finala de la Turneul Campioanelor. Intrata de pe locul 4 mondial la Singapore, anul 2016 nu a fost unul usor pentru ea. La un moment dat se apropia de iesirea din Top 10.


Click pe grafic pentru a-l mari

Betano.com a realizat un grafic care include datele carierei Simonei Halep, dar si performantele din 2016.

Un capitol interesant al graficului este traseul Simonei din acest an in clasamentul WTA. Asa cum se poate observa, a inceput anul pe locul al doilea, dar in aprilie cazut pe pozitia a saptea, pentru ca spre finalul sezonului sa urce pe locul patru, pe care se afla si acum.

Simona Halep a castigat meciul de debut la Singapore intr-o maniera categorica, impotriva lui Madison Keys (SUA), scor 6-2 6-4. Aceasta victorie a propulsat-o cu a doua sansa la titlu in acest moment, dupa Angelique Kerber. Inainte de debutul turneului, romanca era cotata cu sansa a treia, dupa Angelique Kerber si Agnieszka Radwanska.

Agentia de pariuri online Betano.com i-a oferit Simonei cota de 3.80 pentru castigarea turneului.

Meciurile Simonei, cu Streaming Live

Pe Betano poti vedea toate meciurile Simonei Halep cu streaming live. Conditia este sa ai un cont la aceasta agentie online, cu minim 50 de bani deputi. Toate meciurile cu imagini video live de la Singapore sunt aici.

Lider in Grupa Rosie

Simona Halep se afla in Grupa Rosie la Turneul Campioanelor din 2016, alaturi de Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova. Romanca a castigat meciul de debut Keys, scor 6-2 6-4. In celalalt meci al grupei, Kerber, principala favorita, a invins-o pe Cibulkova, la mare lupta, in trei seturi,  7-6 2-6 6-3. Finalul primei runde a grupei a gasit-o pe Halep pe locul 1.

Toate cotele la pariuri sportive de la Singapore, meciuri si pariuri speciale, sunt aici, pe Betano.com.



Grafic: Cum a evoluat Simona Halep in clasamentul WTA din 2016