Turneul Campioanelor

Ce i-a spus antrenorul Simonei si ea nu a putut face. Replica dezarmanta in timpul meciului cu Sharapova

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a coborat de doua ori langa eleva sa pe durata meciului cu Maria Sharapova. Sfaturile sale au fost foarte bune, se vedea clar si din fotoliu ce nu mergea bine. Halep a asculat, insa replica sa la a doua intrevedere a fost dezarmanta.

Prima oara Cahill a venit in primul set. I-a spus Simonei sa joace mingi mai lungi pentru a anihila jocul bun al adversarei. Sfatul a fost unul foarte bun, pentru ca toate mingile trimise de Halep se opreau la linia T-ului, ceea ce ii oferea Sharapovei posibilitatea usoara sa trimita mai mereu pe linia de fund. De cate ori a trimis mai lung, de cate ori a facut pasul in fata, Halep a obtinut greseala adversarei. In rest, rusoaica a fost cea care a presat si a trimis mereu incomod la mingile venite la T.

Halep nu a putut trimite mai lungi sau nu a putut trimite atat de des, pentru ca trebuia sa o faca punct cu punct, minge de minge. Fie nu a putut, fie a jucat timorat si a avut frica sa dea drumul la lovituri. Iar pedeapsa a venit mereu: a fost deseori depasita, nu si-a putut face jocul, a oferit mingi de pe care Sharapova nu a iertat.

A doua oara, in setul al doilea, Cahill a venit din nou. De data aceasta cel mai important sfat a fost sa o joace pe Sharapova pe rever, tot lung, pentru ca rusoaica era vizibil deranjata de aceste mingi. Cand ii explica, Halep a spus: "Dar e degeaba, am facut tot ce am putut". A fost singura sa replica de raspuns la sfaturile lui Cahill.

A fost condusa cu 5-1 in setul al doilea, a revenit la 5-4, insa a pierdut mansa a doua cu un scor identic cu prima, 6-4.



Ce i-a spus antrenorul Simonei si ea nu a putut face. Replica dezarmanta in timpul meciului cu Sharapova