Turneul Campioanelor

Calcule: Halep poate ajunge in semifinale dupa meciul cu Wozniacki

Sursă foto: twitter.com

Duelul favoritelor din Grupa Rosie se disputa, miercuri, de la ora 14:30 la Turneul Campioanelor din Singapore, meci in urma caruia jucatoarea invingatoare poate obtine matematic calificarea in semifinale.

Halep si Wozniacki au castigat primele meciuri din grupa si sunt despartite doar la game-uri in clasamentul Grupei Rosii.

Calificarea in semifinale sta in racheta Simonei Halep care, cu un succes in fata lui Wozniacki si un joc favorabil al rezultatelor poate fi inca de miercuri in semifinale.

Iata mai jos cele doua scenarii inaintea meciurilor de miercuri:

Halep ajunge in semifinala daca o invinge pe Wozniacki si Caroline Garcia castiga la randul ei cu Elina Svitolina. In cadrul acestui scenariu Wozniacki si Garcia ar urma sa joace in meci direct pentru calificare in ultima runda.

Halep castiga cu Wozniacki si Svitolina o invinge pe Garcia, cu 2-1 la seturi. Frantuzoaica ar fi astfel eliminata dupa doua meciuri. Halep e sigura de unul din primele doua locuri in grupa indiferent de ultimul meci.

Nici in eventualitatea unei infrangeri cu Wozniacki pentru Halep nu ar fi un dezastru. Aceasta ar avea meci direct cu Svitolina in ultima runda si cu o victorie ar merge in semifinale.

Wozniacki poate castiga grupa daca o invinge pe Halep fara set pierdut si Garcia castiga cu Svitolina, scor 2-1 la seturi.



Calcule: Halep poate ajunge in semifinale dupa meciul cu Wozniacki