Turneul Campioanelor

Angelique Kerber, testata de Dominika Cibulkova in primul meci la Singapore

Lidera mondiala Angelique Kerber a avut parte de un prim meci extrem de solicitant la Turneul Campioanelor de la Singapore contra slovacei Dominika Cibulkova.

Kerber a avut nevoie de trei seturi pentru a se impune in fata unei Cibulkova extrem de motivata, cu 7-6 (7-5), 2-6, 6-3.

Cibulkova a ratat primul set la doar cateva mingi, una dintre acestea trimisa cu forehand-ul putin in afara liniei din spate a terenului.

Slovaca a dominat apoi autoritar setul al doilea, punand o mare presiune pe Kerber cu loviturile sale puternice din spatele terenului.

Mai mult decat atat, Cibulkova a rupt echilibru devreme cu break in setul decisiv, dar Kerber a revenit fabulos castigand cinci din urmatoarele sase game-uri.

Chiar daca nu a aratat cea mai buna forma a sa, Kerber a aratat ca este extrem de motivata si determinata sa obtina o performanta mare la Singapore.

Kerber a castigat in acest an doua titluri de Mare Slem, la Australian Open si US Open, urcand pe primul loc in ierarhia mondiala in fata Serenei Williams dupa succesul de la New York.



Angelique Kerber, testata de Dominika Cibulkova in primul meci la Singapore