Tenis

Triplu vaccinată, Sorana Cîrstea se resimte serios după covid: „A avut un impact mare asupra sănătății mele”. Explicația formelor severe la persoanele vaccinate

Jucătoarea Sorana Cîrstea s-a îmbolnăvit pentru prima oară de covid, la Toronto, fiind în prealabil de trei ori vaccinată.

„Recent am fost testată pozitiv pentru prima oară la Covid 19, iar acesta a avut un impact mare asupra sănătății mele”, a scris Sorana Cîrstea pe Instagram.

La finalul anului 2021,  Cîrstea a publicat pe Instagram un alt mesaj, din care reiese că la acel moment era de trei ori vaccinată anticovid sau, cum se spunea, era imunizată: „Dacă vă întrebați de ce am bandajul pe mâna stângă, da, mi-am făcut a treia doză de vaccin anti-Covid!”, a spus Sorana Cîrstea într-un Instastory, citat de siteul activenews.ro.

Cîrstea a susținut de asemenea și campania de vaccinare, înainte să înceapă: „„Da, clar, mă voi vaccina. Decât să mai am un an ca 2020, prefer să mă vaccinez de cinci ori. Probabil ni se va cere oricum, însă nu am nicio problemă cu asta. Când îmi va veni rândul, voi face vaccinul liniștită. Cred că trebuie să mai aștept, va mai dura puțin. Momentan am înțeles că mai întâi se vaccinează persoanele esențiale, medici și cei din linia întâi. Noi trebuie să ne așteptăm rândul”.

Există multe persoane care, fiind vaccinate și „bustate” cu doza trei. în pregătire pentru doza patru, se îmbolnăvesc după imunizare. De ce?

Răspusuri încep să apară pe măsură ce și studii încep să fie făcute. Una dintre explicațiile specialiștilor care nu sunt citați în presa mondială centrală afirmă că serurile cu mRNA sintetic scad imunitatea, predispunând organismul să fie mai slab și vulnerabil în fața multor boli sau afecțiuni. De aici forme mai grave de covid sau accelerarea unor afecțiuni grave din alte cauze (cancer, cheaguri de sânge, morți subite etc.)

În același timp, alte studii mai recente vorbesc despre faptul că expunerea repetată la serul cu cod MRNA sintetic păcălește sistemul imunitar, care începe să vadă aceast produs chimic drept unul obișnuit pentru organism, reacția fiind să nu îl mai atace și să îl elimine, ci să îl accepte fără a-l vedea periculos. Astfel, unele persoanele vaccinate, când fac covid, primesc virusul cu brațele deschise, acesta nu mai este respins de sistemul imunitar, ci este lăsat să își facă de cap, organismul fiind obișnuit păcălit de serurile mRNA anterioare, iar virusul face ravagii.

În plus, am trimis la Ministerul Sănătății o întrebare, să vedem dacă se va răspunde, vă țin la curent. Întrebarea mea este: „Imi puteti, va rog, oferi procentul de reinfectari cu covid din luna iulie 2022, cate dintre aceste reinfectari au fost la persoane vaccinate si cate au fost la persoane nevaccinate?”. 

Vadim Cușnarencu



Triplu vaccinată, Sorana Cîrstea se resimte serios după covid: „A avut un impact mare asupra sănătății mele”. Explicația formelor severe la persoanele vaccinate