Tenis

Tiriac alaturi de Nastase: "Nu e rasist si xenofob"

Sursă foto: twitter.com

Ion Tiriac ramane alaturi de Ilie Nastase cum putini o mai fac zilele acestea in contextul celor intamplate la meciul de Fed Cup dintre Romania si Marea Britanie.

Tiriac admite ca Nastase nu a fost niciodata usa de Biserica, dar de aici si pana la crucificarea de care are parte primul lider mondial in tenisul masculin e cale lunga.

" Pe Năstase poţi să-l acuzi de orice, dar nu că e rasist sau xenofob. Xenofobi sunt cei care au scos acest lucru din context şi l-au mutat în altă parte. Scoaterea din context a acestei probleme este o ruşine pentru cei care au făcut-o", a declarat Tiriac, anunta Digi Sport.

De asemenea, Tiriac mai este de parare ca Nastase nu a facut decat sa-si exercite rolul de capitan nejucator si sa apere interesele Romaniei.

"Căpitanul echipei României a spus ce trebuia să spună, a fost foarte corect. Din momentul ăla (n.r. - trimiterea in tribuna), persoana privată Ilie Năstase, care nu este un sfânt, o ştim cu toţii, şi-a dat oarecum în petec şi nu a mai fost Năstase căpitanul echipei", a mai spus Tiriac.

Federatia Internationala de Tenis l-a suspendat temporar pe Nastase din toate competitiile oficiale si a anuntat deschiderea unei anchete pentru cele intamplate la Constanta.



Tiriac alaturi de Nastase: "Nu e rasist si xenofob"