Tenis

Tatal Biancai Andreescu o vede pe fiica lui in topul 10 mondial. Lauda Canada, nimic despre Romania

Sursă foto: https://twitter.com/BNPPARIBASOPEN/

Bianca Andreescu se afla in centrul atentiei dupa victoria de rasunet de la Indian Wells.

Presa canadiana trateaza subiectul cu generozitate, Andreescu fiind prima reprezentanta a frunzei de artar care castiga un turneu de o asemenea anvergura, WTA Premier Mandatory, adica imediat sub un Grand Slam ca importanta.

Postul de televiziune canadian CBC a realizat un interviu cu Nicu Andreescu, tatal jucatoarei, cel care va fi alaturi de Bianca la Miami Open, unde aceasta o va intalni pe Irina Begu in primul tur miercuri noapte (1:30).

"Bianca a fost un copil activ. Am dus-o la patinj, fotbal, gimnastica. La sase ani a mers la tenis, iar la 11 ani am realizat ca are talent si aptitudini, iar Tennis Canada s-a ocupat sa ajunga unde este acum", a spus Andreescu tatal la CBC.

"Sunt foarte mandru de ce a reusit. Am facut multe sacrificii, Bianca la fel. A avut parte si de accidentari, dar asa este in sport cu suisuri si coborasuri. Singurul lucru pe care il doresc este sa fie sanatoasa si sa nu aiba accidentari. Daca poate ajunge in topul 10 mondial la finalul anului, foarte bine, vom fi multumiti", a mai spus probabil cel mai fericit tata din lume la ora actuala.

Bianca Andreescu a inceput anul pe locul 152 mondial si acum se afla pe pozitia a 24-a in lume.

Eugenie Bouchard, ajunsa intr-o finala de Grand Slam la Wimbledon si pe locul 5 in lume, reprezinta etalonul Canadei in tenisul feminin mondial.



Tatal Biancai Andreescu o vede pe fiica lui in topul 10 mondial. Lauda Canada, nimic despre Romania