Tenis

Svitolina ridica o problema seriosa in tenis dupa accidentarea lui Buzarnescu

Sursă foto: twitter.com/WTA

Elina Svitolina a fost prima care a ajuns langa Mihaela Buzarnescu, dupa ce aceasta s-a prabusit pe teren si urla de durere.

Intr-un tarziu a ajuns si personalul medical, iar sportiva din Ucraina ii arata cu degetul pe organizatorii turneului canadian pentru intarziere.

“Am vazut imediat ca este ceva foarte serios, dar nu puteam face nimic eu sau arbitrul de scaun. Mi s-a parut ca au trecut ani pana a ajuns cineva, iar glezna ei se umfla din ce in ce mai mult. E greu sa privesti asa ceva”, a spus Svitolina in presa canadiana.

Jucatoarea din Ucraina considera ca fiecare teren ar trebui sa aiba un reprezentant medical, dar organizatorii de la Montreal se apara spunand ca este treaba WTA sa asigure asistenta medicala.

La turneele din circuit exista un fizioterapeut responsabil pentru toate terenului, acesta fiind chemat de arbitru prin statie de emisie-receptie.

“Din momentul in care s-a accidentat si pana a ajuns acolo fizioterapeutul cred ca a trecut un timp rezonabil”, a raspuns directorul turneului de la Montreal.

Buzarnescu s-a accidentat in setul decisiv al meciului cu Svitolina, dupa ce a calcat stramb pe una dintre liniile terenului. Jucatoarea din Romania a parasit terenul intr-un scaun cu rotile vizibil afectata de socul accidentarii.



Svitolina ridica o problema seriosa in tenis dupa accidentarea lui Buzarnescu